İlhan Mansız, Depremzedeler İçin Tarihi Formasını Açık Arttırmaya Koydu!

İlhan Mansız, Depremzedeler İçin Tarihi Formasını Açık Arttırmaya Koydu!
Kahramanmaraş depremi sonrasında destekler sürüyor. Futbol dünyasından isimler bölge için yardımlarını esirgemiyor. İlhan Mansız’ın depremzedelere yardım için formasını satışa çıkardığı ortaya çıktı! İşte detaylar...

Güneydoğu’da yaşanan depremlerden sonra bölge için seferberlik devam ediyor. Hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok yardım gelmeye devam etmekte. Şimdi de futbolcu İlhan Mansız, bölge halkına yardım için kolları sıvadı.

Futbol dünyasından pek çok isim depremzedeler için yardım elini uzattı. Futbolcu İlhan Mansız, oynanan maçta atmış olduğu gol ile takımına yardım ederken, forması ile de bölge halkı için yardım elini uzatmış oldu.

2002 YILI DÜNYA KUPASINDA GİYMİŞTİ

Eski futbolculardan tanınan isim olan İlhan Mansız, bölge halkı için yardım edecek. 2002 yılı FIFA Dünya Kupası çeyrek finali maçında Senagel ile oynanan maçta giymiş olduğu formayı satmaya karar verdi. İlhan Mansız, bu tarihi maçın formasını açık artırmaya koydu. 1 milyon lira taban fiyatından satışa sunduğunu da açıklamış oldu.

ATTIĞI GOLLE MİLİ TAKIM YARI FİNALE ÇIKTI

Kahramanmaraş merkezli olan depremler tüm ülkeyi acıya boğdu. Birçok kurum, sivil toplum örgütleri, tanıdık isimler bölge için yardım elini uzatırken şimdi de eski futbolculardan olan İlhan Mansız, 2002 yılında Senagal karşısında giymiş olduğu ve attığı gol ile takımı yarı finale yükselmesini sağladığı formayı açık artırmaya koydu.

1 MİLYON LİRA FİYAT

2002 Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasında Senagal ile Türkiye karşılaşmasında giydiği formayı, depremzedeler için satmaya karar verdi. İlhan Mansız, bu karşılaşmada attığı gol ile milli takımı yarı finale çıkartmıştı. Şimdi de giymiş olduğu forma ile bölge halkının yaraları sarılacak. İlhan Mansız, Senagal maçında giymiş olduğu formayı 1 milyon lira başlangıç fiyatından satışa çıkardı. Bu gelir de yardım kuruluşlarına aktarılarak, bölge halkının yaraları sarılmaya çalışılacak.

Hem yurt içinden hem de yurt dışından bu şekilde pek çok yardım gelmeyi sürdürüyor. Maddi ve manen yardımlar bölge halkı için seferber edilmiş durumda. Bölge halkında insanların eski yaşamlarına dönmeleri için tüm ülkeden yardım eli uzandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.