Erkekler Kadın Vücudu Hakkında Ne Düşünüyor? İşte O Araştırma!

Erkekler Kadın Vücudu Hakkında Ne Düşünüyor? İşte O Araştırma!
Dikkat dikkat! Siz "mükemmel" bir vücut istemekle meşgulken, erkekler de sahip olduğunuz bedene hayran olmakla meşgul. Peki bu nasıl öğrenildi? 1000 erkeğe soruldu! İşte detaylar...

Kadınlar, kendileri için mükemmel vücudu istemekle meşgulken, erkekler kadınların bedenlerine hayran olmakla meşgul. Birçok kadın, kendisi için harika bedeni yaratmaya çalışıyor, kabul. Fakat vücutlarının beğenilmesi, kadınlara büyük bir motivasyon yaratıyor bu da bir gerçek.

Peki erkekler kadınların vücudu hakkında ne düşünüyor? Ya da şöyle sormalı, erkekler bu kadar harika bir vücut istiyor mu? Son zamanlarda değişen güzellik trendleriyle birçok kadın soluğu estetik kliniklerinde aldı. Kliniklerde birbirinin aynısı olan kadınlar, fabrika hızına üretilmeye devam ederken, erkeklerin bu konudaki görüşleri kadınlardan çok daha farklı. İşte o çarpıcı araştırma!

ERKEKLER BÜYÜK BEDEN KADINLAR SEVİYOR!

1000 erkek üzerinde yapılan bir araştırma, rekor bir yüzdeyi ortaya koydu. Erkeklerin %78'i kendine güvenen, büyük beden bir kadınla çıkmayı, kendine güveni olmayan bir süper modelle çıkmaya tercih ediyor. Süper model gibi bir vücuda sahip olmak, her şey demek değildir. Erkekler bu vücudun altında yatan özgüvenle daha çok ilgileniyor. 1000 erkeğe, bir kadının vücudunda ve karakterinde en sevdiği yerler soruldu ve şu cevaplar alındı:

  • Poposu: %22
  • Göğsü: %17
  • Bacakları: %7
  • Yüzü/gözleri: %15
  • Diğer: %10
  • Özgüven: %29!

ESTETİK ÇILGINLARI, KENDİNİZİ BU KADAR YORMANIZA GEREK YOK!

Kadınların estetik değişimleri kendisi için yaptığını biliyoruz, bunun bir kez daha altını çizelim. Ama bu operasyonları partnerine kendini daha çok beğendirmek için yaptıran hanımlara sesleniyoruz, kendinizi bu kadar yormanıza gerek yok! Erkekler cerrahi müdahaleleri kadınların beklediği kadar sevmiyor. 1000 erkeğe soruldu, partnerinizin estetik yaptırmasını ister misiniz?

  • Evet: %36
  • Hayır: %45
  • Kararsızım: %19

Erkekler plastik müdahalelerden pek de hoşlanmadığını dile getirdi. En yaygın cerrahi estetik olan göğüs estetiği, erkeklerin neredeyse yarısı tarafından talep görmüyor. Estetik operasyonların çığ gibi büyüdüğü günümüzde 1000 erkeğe sorulan sorulardan alınan en yaygın cevap kadınların yüreğine su serpti: “Ben doğal kadınlardan hoşlanıyorum!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.