Cesur Kız Öğrenci, Onu Taciz Eden Adamın Kafasını Yumrukladı!

Cesur Kız Öğrenci, Onu Taciz Eden Adamın Kafasını Yumrukladı!
İngiltere’de 32 yaşındaki Nathan Smith, bir kız öğrencinin arkasına geçti ve onu bir çite sıkıştırmaya çalıştı. Cesur kız öğrenci ise tacizci adamı hakladı! İşte detaylar...

15 yaşındaki cesur bir kız, bir ara sokakta onu arkadan yakalayıp taciz eden bir saldırganla savaşmayı başardı. 32 yaşındaki Nathan Smith, kız öğrenciye gizlice yaklaştı ve onu bir çite sıkıştırmaya çalışmadan önce ona cinsel tacizde bulundu.

Ancak cesur genç onunla savaştı ve tacizci adamı haklayarak Ewell Surrey'deki evine kaçtı. Cesu kızı takip eden 32 yaşındaki adamın takip görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülere göre tacizci, genç kızı tren istasyonunda takip etmeye başladı ve onu bir köşede sıkıştırdı. Genç kızın hızlı ataklarıyla şok olan adam, kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

İNGİLTERE’DE 15 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ, TACİZCİNİN KAFASINI YUMRUKLADI!

İngiltere’nin Ewell bölgesinde bir genç kız, kendisini taciz eden adamı hakladı! Kendisini tren istasyonunda takip etmeye başlayan adam, genç kızın trenden indiğini ve ara sokağa doğru yürüdüğünü gördüğünde kurbanın peşine düştü ve onu sıkıştırmaya çalıştı.

Adamın takibini fark eden genç kız, tacizci ona yaklaştığı anda kafasına bir yumruk attı ve cinsel organını tekmeledi. Polis, şüphelinin Smith olduğunu belirlemek için yüz tanıma yazılımı kullandı ve ülke çapında polis güçlerine dağıtılan arananlar listesine alındı.

TACİZCİ BİR AY SONRA HIRSIZLIKTAN YAKALANDI

Londra'nın güneydoğusundaki Brockley'de yaşayan tacizci Smith, tam olarak bir ay sonra Londra'da hırsızlıktan tutuklandı ve polis veri tabanında aranıyor olarak işaretlendi. Tacizci hakkındaki iddiaları reddetti ve neden ara sokakta olduğuna dair kafa karıştırıcı çelişkilerle memurları manipüle etmeye çalıştı.

Smith, 3 Şubat'ta Guildford Crown Court'ta hırsızlıktan altı yıl hapis cezasına çarptırıldı ve tacizden dört yıl daha hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca, bir jürinin bir duruşmanın ardından onu cinsel saldırı ve adi saldırıdan suçlu bulması üzerine ömür boyu seks suçluları listesine alındı.

Kararın ardından şu anda 16 yaşında olan ve yasal nedenlerle isminin açıklanamadığı mağdur, "Adaletin yerini bulduğunu bilmek, iyileşme sürecinin başlamasında büyük yol kat edecektir" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.