Bu Yıl İçinde Telefon Fiyatlarında Düşüş Beklentisi! Analist, Stok Nedeniyle Fiyatların Düşeceğini Söyledi!

Bu Yıl İçinde Telefon Fiyatlarında Düşüş Beklentisi! Analist, Stok Nedeniyle Fiyatların Düşeceğini Söyledi!
Akıllı telefon ücretlerinde keskin bir düşüş beklentisi! TF International analisti olan Ming-Chi Kuo, bu yıl içerisinde yüksek stok sebebiyle akıllı mobil cihazlarda ücretlerin düşeceğine dair tahminde bulundu! İşte detaylar...

Ming-Ch, Kuo tarafından yapılan açıklamaya göre akıllı telefon üreticilerinin cep telefonlara yönelik düşük olan talep sebebiyle aşırı yüksek olan stoklarla karşı karşıya kalındığını ve bun durumunda gerçek bir soruna dönüştüğünü açıkladı.

Konuya dair analistin yorumları gündemdeki yerini adlı. Akıllı telefonlarda bir fiyat düşüşünün olup olmayacağı teknoloji severler tarafından takip edilmekte. Bu sene içinde yüksek stoğa bağlı bir nedenden dolayı, akıllı mobil cihazlarda fiyatlara nasıl etki edeceği merak edilmekte.

‘ÜCRET SAVAŞI’ İLANI

Analistten gelen açıklamaya bakacak olursak bu durum arzda önemli bir düşüşü de beraberinden getirecek. Satıcıların hisse fiyatı üstünden olumsuz bir etki olacağına dair inancı var. Bu durumda üretim yapanları ‘ücret savaşı’ ilan etmek zorunda bırakacak ve müşterilerin de ilgisini çekmek için pazardaki akıllı mobil cihazların ücretlerinde düşüş yaşanmasına sebep olacak. Kuo, konuya dair, kullanıcılar için bu durum, akıllı telefonları daha uygun ücretlerle satın alması demek olduğunu da ifade etti.

YENİ MODELLER İÇİNDE DÜŞÜŞ

Stok birikimi probleminin de önümüzde bulunan 6-9 ay içeresinde daha belirgin bir duruma gelmesi beklentiler arasında olurken aynı durumun yeni model için siparişlerde de düşüsün yaşanacağı iPhone içinde geçerli bir durum olacağı açıklanan bilgiler arasında yer aldı.

Yapılacak olan olası fiyat düşüşlerimin ülkemizde satılmakta olan akıllı mobil cihazlara yansıyıp yansımayacağı ise merak edilmekte. Eğer bir fiyat düşüşü olursa da bu fiyat düşüşünün hangi aralıklarda olacağı da bilinmeyen konular arasında yer aldı. Şimdilik net olmayan bilgilerle, bu konu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

TEKNOLOJİ SEVELER TAKİPTE

Teknoloji dünyası için yeni bir haber olarak gündeme gelen akılı mobil cihazların fiyatlarında düşüş olup olmayacağı haberi, takip edilmeye devam ediliyor. Olası bir fiyat düşüşünde, kullanıcıların mobil cihazlar için uzun kuyruklar oluşturacağı da beklentiler arasında oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.