4 Şubat Hangi Burç Yükseleni? 4 Şubat'ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

4 Şubat Hangi Burç Yükseleni? 4 Şubat'ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?
Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 4 Şubat hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 4 Şubat ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

4 Şubat'ta doğanların yükseleni bu tarihte yer alan saat hesabına göre anlaşılır. 4 Şubat doğumlular 13,00 civarında doğdu ise yengeç yükselenini taşır. Yükselen burcu yengeç kişilerde duygusal bir yapı öne çıkar. Bu kişiler hafif balık etli ve yuvarlak yüzlü olabilir.

4 Şubat'ta Doğanların Burcu Nedir?

4 Şubat'ta doğanların burcu dikkat dendiğinde akla gelen kovadır. Yapması gereken bir iş olduğunda kovalar hayatlarının geri kalanını durdurur. Yalnızca o işe odaklanır. Sürekli olarak aynı işi düşünmekten bazen işin içinden çıkamazlar. Bu durum onlarda sağlık açısından bazı sorunlara neden olabilir. Günlük dertlerden ziyade uzun süreli sorunlar ile ilgilenirler. Bireysellikten uzaklaşır ve toplum ile ilgilenirler. Özgürlükçü yapıları sayesinde takdir görürler.

4 Şubat Hangi Burç Yükselenidir?

4 Şubat yükselen burcu yengeçtir. Bu burç çekici bir yapıya sahiptir. Yükselen yengeç kadınları oldukça estetiktir. Bakışlarında yer alan gizemli hava insanı etkiler. Gülüşleri sayesinde karşı cinste derin bir duygu bırakırlar. Yükselen yengeçler ilişkilerinde duygu yoğunluğuna önem verirler. Yoğun bir duygu hissetmedikleri insanları yarı yolda bırakabilirler. Tutkulu bir ilişkiden ise vazgeçmemek için her şeyi yaparlar. Altıncı hisleri oldukça güçlüdür. Bu sayede bir konuda hissettikleri genellikle doğru çıkar.

4 Şubat'ta Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

4 Şubat'ta doğan erkeklerin özellikleri arasında istemeden de olsa yapılabilen patavatsızlık yer alır. Bu durum dobralık olarak da ifade edilebilir. Kova erkekleri bir insana karşı ne hissediyor ise onu doğruca söyler. Kısıtlanmak onlara göre değildir. İdealist yapıları onları kusursuz bir eş adayı bulana kadar yalnızlığa mahkûm eder.

4 Şubat'ta Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

4 Şubat'ta doğan kadınların özellikleri arasında fazla düşünme, fazla yardım severlik ve fazla cömertlik bulunur. Ezber yapmak pek onlara uygun bir özellik değildir. Genellikle mantıklarına oturtarak öğrenmeyi tercih ederler. Bilimin olduğu noktalarda kova kadınları ön plana çıkar. Çalışmak için bağımsız ortamları tercih ederler. Plansız hareket etme sayesinde çoğunlukla istedikleri sonuçlara ulaşırlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.