3 Ekim Hangi Burç Yükseleni? 3 Ekim'de Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

3 Ekim Hangi Burç Yükseleni? 3 Ekim'de Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?
Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 3 Ekim hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 3 Ekim ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

3 Ekim'de doğanların yükseleni dakikaya ve saate göre hesap edilir. Doğulan dakikanın ve saatin yükselen üzerindeki etkisi büyüktür. Sabah 6'da doğan bir birey cinsiyet fark etmeksizin terazi yükselenine sahiptir. Yükselen teraziler zarif yapıları ve uyumlu kişilikleri ile bilinir.

3 Ekim'de Doğanların Burcu Nedir?

3 Ekim'de doğanların burcu eylül ve ekimi kapsayan terazidir. Terazi burçları nazik ve güler yüzlü olmaları nedeni ile sevilir. Güzelliklerine düşkün olmaları nedeni ile terazi burçlarının karşı cinsin ilgisini çektiği de gerçektir. Bu burçlar hayatın olumsuz yönlerinden ziyade olumlu yönlerine odaklanır. Bir cisimde estetikliğe bakarlar. Venüs gezegeninin yönetiminde gerçekleşen hareketleri ile karşı cins üzerinde mıknatıs etkisine sahiptirler.

3 Ekim Hangi Burç Yükselenidir?

3 Ekim yükselen burcu bir konu üzerinde fanatik etkileri, politik davranışları ve sakin kalabilmeleri ile tanınır. Sabah 6'da doğan insanlar için yükselen burç terazidir. Bu kişiler sinirlendiklerinde bunun nedenini net bir şekilde açıklar. Karşısındaki kişiye suç bulmazlar. Sorunu doğru noktalardan ele alan teraziler için anlayış çok önemlidir. İyi huylu olan bu bireyler güzel sohbete önem verir. İnce yüz hatları onları dikkat çekici bir estetiğe maruz bırakır. Yükselen teraziler genellikle kilo sorunu yaşamaz.

3 Ekim'de Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

3 Ekim'de doğan erkeklerin özelliklerinden biri hayatlarında denge aramalarıdır. Hem aile ilişkilerinde hem de aşk hayatlarında dengeli bir tutum sergilemeye çalışırlar. Hava grubuna dâhil edilen terazi burcu erkekleri kararlı yapıları ile tanınır. Bir konuda emin iseler geri adım atmazlar. Bu kişilerin kendileri ile ilgili olmasa bile haksızlığa karşı tahammülleri yoktur. Eşitliğe önem veren kişiler arasında yer alırlar.

3 Ekim'de Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

3 Ekim'de doğan kadınların özellikleri söz konusu olduğunda akla ilk olarak sosyal yapıları gelir. Terazi burcu kadınları dostları ve ailesi ile zaman geçirmekten haz alır. Eğlenmek onlar için son derece önemlidir. Keyif aldıkları işlerde uzun süreli çalışmalar sonucu başarı elde ederler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.