Polis Ekipleri, 20 Yıllık Bir Gizemi Aydınlatmak İçin Tayland’a Gidiyor! İşte O Olayın Ayrıntıları!

Polis Ekipleri, 20 Yıllık Bir Gizemi Aydınlatmak İçin Tayland’a Gidiyor! İşte O Olayın Ayrıntıları!
İngiliz polis ekipleri 'Lady in the Hills' olarak bilinen kan donduran bir vakanın gizemini çözmek için Tayland’a gidiyor. 20 yılı aşkındır aydınlanmayı bekleyen olayda nihayet o adım atıldı! İşte detaylar...

20 yıl önce İngiltere’de bulunan bir ceset o dönem ortalığı ayağa kaldırmıştı. Tayland’lı bir kadına ait olan cesetle ilgili hiçbir ayrıntı bulunamamış, gizemli kadının cesedi 2004 yılının en tartışmalı olaylarından biri olmuştu. Uzun bir süre sonra isminin Lamduan Armitage olduğu anlaşılan kadının cesedi, bir grup yürüyüşçü tarafından Yorkshire Dales'te uzak bir yerde bulunmuştu.

Polis, 20 yılı aşkın bir süre önce kırsal kesimde ölmüş olan 'Tepelerdeki Kadın' lakaplı bir kadının kocası ve ailesiyle görüşmek için Tayland'a gitti. Armitage hakkında bilinen tek şeyi sadece çorap ve kot pantolon giydiği olmuştu. Tepelerdeki Kadın’ın gizemi 20 yıl sonra çözülüyor.

2004’TE BULUNAN CESEDİN KİMLİĞİ 2019 YILINDA BULUNABİLDİ.

Lamduan, kimliği 2019'un başlarında keşfedilmeden önce cenazesinin parasını bile ödeyen yerel halk tarafından 'Tepelerin Hanımı' olarak adlandırılmıştı. Ailesi, onun ölümüyle ilgili bir makale gördü, memurlarla temasa geçti ve 2004'ten beri görmedikleri kişinin kızları olabileceğine inandıklarını söylediler.

Kadının, şu anda yaşıyor olsaydı 55 yaşında olacağı söylendi ve öldüğü sırada kuzey İngiltere'de yaşayan Lamduan olduğunu doğrulayan DNA testi yapıldı. Ayrıca evli ve üç çocuk annesi olduğu ve daha önce Portsmouth, Rugby ve Preston'da yaşadığı tespit edildi.

İNGİLİZ POLİSLER TAYLAND’IN YOLUNU TUTTU

Tepelerdeki Kadın, ailesinin hala yaşadığı kuzeydoğu Tayland'daki Udon Thani eyaletinde doğmuş. Kuzey Yorkshire Polis memurları, COVID nedeniyle neredeyse dört yıllık bir gecikmenin ardından şimdi Lamduan'ın ebeveynleri Buasa ve Joomsri Seekanya ile konuşmak için Tayland'a gidiyor.

Kan donduran vakanın inceleme biriminin yöneticisi Adam Harland, Lamduan'ın ailesi için 'cevap aramaya kararlı' olduğunu söyledi. Harland yaptığı açıklamada, " Son yıllarda soruşturmayı ilerletmek için karşılaştığımız zorluklara rağmen, Lamduan'ın ailesi için Eylül 2004'te Yorkshire Dales'in güzel ama ücra bir bölümünde ölü bulunmasının koşulları hakkında cevaplar aramaya kararlıyız. Tayland'a seyahat edebilmek için bu kadar uzun süre beklemek zorunda kalmak sinir bozucuydu. Kocası da dahil olmak üzere ailesinin tüm üyeleriyle konuşarak hayatıyla ilgili kanıtlarını toplamayı ve kayıpları konusunda elimizden gelen desteği sunmayı umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.