16 Yaşındaki Bir Çocuk Dövülerek Öldürüldü! İşte O Şoke Eden Olay!

16 Yaşındaki Bir Çocuk Dövülerek Öldürüldü! İşte O Şoke Eden Olay!
İngiltere Essex'te 16 yaşındaki bir erkek çocuğun dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Bölgeden bir genç cinayet şüphesiyle tutuklandı! İşte detaylar...

Pazar gecesi İngiltere’nin Essex bölgesinde geç saatlerde polis tarafından ciddi şekilde yaralanmış halde bulunan çocuk hastanede hayatını kaybetti. Genç çocuğun, dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Essex'te 16 yaşındaki bir erkek çocuğunun ölümünün ardından bir genç cinayet şüphesiyle tutuklandı. Pazar günü saat 23.30 sıralarında bir çocuğun ciddi şekilde yaralandığı ihbarı üzerine Chelmsford'daki Waterson Vale'ye halk tarafından polis çağrıldı. Yaralanan çocuk daha sonra hayatını kaybettiği hastaneye götürüldü. Essex polisi, olayın hemen ardından soruşturma başlattı ve olayla ilgili bir şüpheliyi gözaltına aldı.

16 YAŞINDAKİ GENÇ ÇOCUĞUN ÖLÜMÜ AİLEYİ YASA BOĞDU

Essex Polisi, olayla ilgili olarak 18 yaşındaki bir kişinin Pazartesi sabahı erken saatlerde tutuklandığını ve halen gözaltında tutulduğunu söyledi. Polis teşkilatına göre, genç kurbanın ailesi olaydan haberdar ve uzman polislerden destek alıyor.

Kent ve Essex Ciddi Suçlar Müdürlüğü'nden Dedektif Başmüfettiş Ashley Howard şunları söyledi: “Bu, 16 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği trajik bir olay. Burada ne olduğunu belirlemek ve ailesi için adaleti sağlamak için sağlam bir şekilde çalışan bir polis ekibimiz var. Waterson Vale'de bir kordon oluşturuldu ve soruşturmalar devam ederken muhtemelen bir süre orada kalacağız. Bunun aksamaya neden olabileceğini biliyorum, ancak bu olayın nasıl olduğunu anlamamız çok önemli.”

“BİLGİSİ OLAN HERKES BİZİMLE İLETİŞİME GEÇSİN!”

Waterson Vale, küçük bir parkın yanından geçen, Chelmsford şehir merkezine sadece yarım kilometre uzaklıkta yer alan yemyeşil bir yerleşim caddesidir.

Polis ekipleri, "Dün gece Waterson Vale bölgesinde veya Chelmsford'daki çevre yollarda bulunan ve herhangi bir şeye tanık olmuş veya duymuş olabilecek veya daha fazla bilgiye sahip olan herkesin bu soruşturmaya yardımcı olmak için bizimle iletişime geçmesini istiyoruz" dedi.

Polis soruşturmasıyla ilgili olabilecek herhangi bir bilgiye veya araç kameraları veya akıllı kapı zilleri tarafından kaydedilen görüntülere sahip olan herkesin polisle iletişime geçmesi isteniyor. Acılı aile de, polisin çağrısını yineleyen bir açıklama yaptı ve yaslarını kamuoyuyla paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.