Fransa’dan Avukat Gülcan Yasin’in Türkiye'ye insani yardım tırı yola çıktı

Fransa’dan Avukat Gülcan Yasin’in Türkiye'ye insani yardım tırı yola çıktı
Avrupa ülkelerinden, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere yardımlar gönderilmeye devam ediyor.

TIR DOLUSU YARDIM

Fransa 'nın Mulhouse şehrinde yaşayan Avukat Gülcan YASİN'in yardım paketi TIR'ı yola çıktı.
Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından dünyanın dört bir yanından vatandaşlarımız depremzedelere yardım için adeta yarıştı. Fransa’da çok sayıda dernek, birçok ilde meydana gelen deprem için başlatılan yardım çağrısı için seferber oldu.


FRANSA'dan depremzedelere yardımlar sürüyor
Yardım malzemelerinin depolarda paketlenmesi çalışmalarına gönüllü destek veren, Avukat Gülcan Yasin " Her yerden yardım paketi yağıyor. Türkiye'ye yardım kampanyası kapsamında toplanan yeni giysi, mont, kazak, battaniye, ayakkabı, ilaç, ısıtıcı ve hijyen malzemelerinden oluşan yardımları Türkiye'ye gönderiyoruz. Her türlü yardım var. Türkiye'de korkunç üzücü olay yaşandı. Oradakileri biraz olsun rahatlatabilmek için elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Avukat Gülcan Yasin, Depremzede kardeşlerimiz için ihtiyaç duyulan her alanda yardımcı olmaya tüm duyarlı vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Gönüllülerden İlkay İLBEYİ'de "Herkes elinden ne gelirse her şeyi göndermeye çalışıyor. Biz burada gelenleri ayırıp, paketleyip tırlara yüklenmesine yardımcı oluyoruz. Fransız, Türk, Araplar, herkes burada. Çok duygu yüklü ve birliktelik güzel bir ortam var." şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.