Angelina Jolie Deprem Sonrası Sessiz Kalmadı! Yıldız İsimden ‘Kalbim Türkiye İle ’Mesajı Geldi!

Angelina Jolie Deprem Sonrası Sessiz Kalmadı! Yıldız İsimden ‘Kalbim Türkiye İle ’Mesajı Geldi!
Dünya yıldızından deprem için destek geldi! Angelina Jolie, kalbinin Türkiye halkıyla beraber olduğunu söyledi. Depremzedeler için yardım elini uzatırken, kızını kaybetmiş babanın fotoğrafını paylaştı! İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremi sonrasında Türkiye 4.seviye alarm verdi. Dünyaca ünlü isim Angelina Jolie de hem ülkemizde hem de Suriye’de yaşanan deprem için sessiz kalmadı. Ünlü isim, depremler sonrasında destekte bulundu.

Angelina Jolie, hem Türkiye’de hem de Suriye’de oldukça hasara neden olan deprem sonrasında yardım elini uzattı. Tanınan oyuncu, Kahramanmaraş’ta 15 yaşında olan kızının elini bırakmayan babanın fotoğrafını paylaştı. Depremden etkilenen vatandanlar için destek olduğunu söyledi.

HEM TÜRKİYE HEM SURİYE İÇİN DESTEK

Tüm ülkeyi acıya boğan depremlerden sonra hem yurt içinden hem de yurt dışından pek çok destek gelmeye devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları ve depremler ilgili pek çok konu gündemde kalmaya devam ediyor. Yurt dışından pek çok isimden de destekler geliyor.

Dünyanın pek çok farklı yerinden yardım ekiplerinin ülkemize gelmesi, ünlü yıldızların destek paylaşımları da sürüyor. Oyuncu Angelina Jolie’de hem Türkiye hem de Suriye’de ağır yıkıma neden olan depremlerle alakalı olarak paylaşımda bulunan isimlerden oldu.

JOLİE, ACILI BABANIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Oyuncu Angelina Jolie, iyi dileklerde bulunurken, kalbinin hem Türkiye hem de Suriye halkı ile beraber olduğunu ifade etti. Aynı zamanda ünlü oyuncu yapmış olduğu paylaşımda Kahramanmaraş depremi sonrasında 15 yaşındaki evladını kaybeden acılı babanın da görselini paylaştı. Deprem sonrasından Hatay’ın geldiği durumu da ekledi.

ANGELİNA JOLİE YARDIM ELİNİ UZATTI

Yıldız isim Angelina Jolie şu ifadelere yer verdi; Kalbim Suriye ve Türkiye halkıyla beraber. Şu anda birçok ailenin yaşadığı tasavvur edilemez, acıyı anlamak çok zor. Buna bana Kuzey Batı Suriye’den bir arkadaşım yolladı. Umarım başka insanlar da destek olmayı düşünür, böylece yaşam kurtaran çalışmalarına devam etme imkanları olur, dedi.

Güneydoğu’da yaşanan acı depremler sonrasında yıldız isimlerden yardım ve destek için mesajlar gelmeye devam ediyor. Angelina Jolie’de desteğini esirgemeyen isimler arasında yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.