Genç Bir Kızın Yanarak Can Vermesine Sebep Olan Sürücü Aylar Sonra Yakalandı!

Genç Bir Kızın Yanarak Can Vermesine Sebep Olan Sürücü Aylar Sonra Yakalandı!
Yılbaşı’nda 21 yaşındaki genç kadını öldüren alkollü sonucu nihayet yakalanabildi! Alkollü sürücü 10 yılla yargılanıyor. İşte o davanın ayrıntıları…

Yılbaşı günü bir kazada yolcusunu öldüren 100 promil alkollü bir sürücü, on yıldan fazla hapis cezasına çarptırıldı. Kullandığı aracı ağaca çarpan sürücü, yolcusunun yanarak ölmesine sebep oldu.

İngiltere’de trafiği terörize eden bir sürücü taşıdığı 4 yolcuyu yaraladı, birinin de ölümüne sebep oldu. 31 Aralık’ta cinayet işleyen sürücü, olayın ardından aracı terk etmiş ve yaralıları kaderiyle baş başa bırakmıştı. Araçtan kaçtıktan sonra, polisle kovalamaca yaşayan sürücü bir şekilde izini kaybettirmeye başarmıştı. 2 aylık firariliğin ardından katil sürücü nihayet polis tarafından yakalandı. Zanlının cezalandırılmasının ardından, acılı aileler bir nebze huzur buldu.  

5 YOLCUSUNU ALKOLLÜ OLARAK TAŞIDI, POLİSLE KOVALAMACAYA GİRDİ

25 yaşındaki Charlie Hilton, yüksek alkolün etkisiyle 5 yolcusunu taşıdığı esnada bir ağaca çarpmıştı. Ağaca çarpan araç alevler içinde kalınca, aracın içindeki 21 yaşındaki Lillie Clack yanarak can vermişti. Alkollü sürücü, kazadan önce polis tarafından kovalanmaya başlayınca hızını iyice artırmıştı ve feci bir kaza yaşanmıştı. Cani adamın kullandığı araçtaki diğer 4 yolcu da ağır yaralandı.

“KÜÇÜK BEBEĞİMİZİ ÖLDÜRDÜ, VİCDANININ NE KADAR KÖR OLDUĞUNU İSPATLADI”

Lillie'nin teyzesi Donna Barnham, "Bu cani adamın hatasını küçük bebeğimiz ödedi. Küçük bebeğimizi öldürdü. Cinayete sebep olduktan sonra, aylarca kaçarak vicdanının ne kadar kör olduğunu ispatladı. Alkollü araç kullanmak yeterince büyük bir suç olmasına rağmen bu ona yetmedi. Kaçarak daha ağır bir suç işledi. Pişman olduğunu bildirirse ona inanmayacağım. Pişman olan kişi çıkar ve teslim olurdu. O teslim olmadı, polis tarafından yakalandı" dedi.

Kazada diğer dört yolcu ağır yaralandı. Kazadan sonra sürücü ve polis arasında saatler süren bir kovalamaca yaşandı. Aracın sürücüsü polisten kaçmayı başarmış ve aylarca kayıplara karışmıştı. O sürücü nihayet geçtiğimiz günlerde İngiltere polisi tarafından yakalandı. Yakalanan genç sürücü, 10 yılla yargılanıyor.

SÜRÜCÜ SUÇUNU KABUL ETTİ

Firari sürücü, yakalanmasının hemen ardından mahkemeye çıkarıldı. İfade veren 25 yaşındaki sürücü, suçlamaları kabul etti. Yaşananlardan dolayı pişman olduğunu ifade eden sürücü, “Büyük bir hataydı” dedi. Mahkeme, adamın aylarca firari olarak yaşamasından dolayı dile getirdiği pişmanlığı dikkate almadı. 4 kişinin ağır olarak yaralanmasına ve 1 genç kızın ölümüne sebebiyet veren adam, 10 yılla yargılanıyor.

POLİSLER ALKOLLÜ ARAÇ KULLANILMAMASI KONUSUNDA UYARILARDA BULUNUYOR

Genç kızın yanarak can vermesinin ardından, bölge polisi uyarılarını yeniledi. Alkollüyken araç kullananların ağır cezalara maruz kalacağını ve bunun hiçbir şekilde para cezası olmayacağının altı çizildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.