3 Mayıs Hangi Burç Yükseleni? 3 Mayıs'ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

3 Mayıs Hangi Burç Yükseleni? 3 Mayıs'ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?
Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 3 Mayıs hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 3 Mayıs ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

3 Mayıs'ta doğanların yükseleni yönetici gezegen Satürn etkisinde olan oğlaktır. Yükselen oğlaklar azimli ve planlı yapıları ile tanınır. Kişilik özellikleri sayesinde çalışkandırlar. Farklı meslek gruplarında başarı elde ederler.

3 Mayıs'ta Doğanların Burcu Nedir?

3 Mayıs'ta doğanların burcu mayıs ve haziran aylarını kapsayan boğa burcudur. Toprak elementleri içerisinde yer alan boğa burçları güvenilir yapıdadır. Keskin zekâları sayesinde uç noktalarda başarı sağlarlar. Venüs yönetiminde olan bu burç, hayatın güzel yönlerini görür. Boğa burçları estetik görünüşe önem verirler. Huzur ve mutluluk onlar için maddiyattan çok daha önemlidir. Para kazanmak boğalar için şöhret göstergesi değil hayallere uzanmaktaki araçtır.

3 Mayıs Hangi Burç Yükselenidir?

3 Mayıs yükselen burcu 00.00 ile 02.00 arasında doğanlar için oğlaktır. Oğlak yükseleni olan bireyleri bir işte motive eden en iyi şey çalışmaktır. Bu yükselen burçları için ilerlemek son derece önemlidir. Yerinde saydıklarını fark ettikleri zaman o işten çıkarlar. Kısıtlı vakitleri nedeni ile pratik hareket etmeye alışkındırlar.

3 Mayıs'ta Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

3 Mayıs'ta doğan erkeklerin özellikleri arasında sabır en başta gelir. Boğa burçları olaylarda yavaş ve kendinden emin şekilde ilerler. Garantici yapıları sayesinde kusursuzluk arayışındadırlar. Boğa burcu erkeklerinin iştahları fazladır. Bu erkekler herhangi bir yemeği değil sadece bazı yemekleri yer. Sofraya gelen her besin göze hitap etmelidir. Lükse düşkün olan boğa erkekleri için kendileri gibi boğa kadınları idealdir. Kazandıkları paraları eşyalardan ziyade yatırım araçlarına verirler.

3 Mayıs'ta Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

3 Mayıs'ta doğan kadınların özellikleri arasında garanticilik yer alır. Para birikimi konusunda boğa burcu kadınlar öncüdür. Sakin bir burç olan boğalar bazı durumlarda agresif bir tutum sergileyebilir. Fevri davranış sergilemeyen boğaların sabrı bazı durumlarda taşabilir. İnatçı yapıları ile dikkat çeken boğa kadınları aşklarını tutkulu bir şekilde yaşar. Boğa burcu kadınlar için kendilerine ömür boyu eşlik edecek bir yol arkadaşı önemlidir. Günübirlik ilişkiler boğa burcu kadınlara uygun değildir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.