Yasak Elma Dizi Oyuncuları Yardım Elini Uzattı! Biran Damla Yılmaz Ve Eda Ece Depremzedeler İçin Seferber Oldu!

Yasak Elma Dizi Oyuncuları Yardım Elini Uzattı! Biran Damla Yılmaz Ve Eda Ece Depremzedeler İçin Seferber Oldu!
Kahramanmaraş depremi sonrasında yaralar sarılmaya devam ediliyor! Birçok ünlü isimde desteklerini bölge halkı için seferber etmiş durumda. Yasak Elma dizisinin oyuncusu Biran Damla Yılmaz’da yardım elini uzattı! İşte detaylar...

Tüm ülkeyi derinden etkileyen depremlerden sonra, bölge için destekler sürüyor. Pek çok ünlü isim bölge halkı için yardım elini uzattı. Madden ve manen destekler gelmeye devam ediyor.

Yasak Elma dizisinin oyuncularından Biran Damla Yılmaz da depremzedeler için elini uzattı. Tanıtan oyuncu bölge halkı için desteğini esirgemedi. Bu desteğe Eda Ece de yardım etti!

Kahramanmaraş depreminin yaraları bir bir sarılıyor. Yasak Elma dizisinin Kumru rolünü canlandıran Biran Damla Yılmaz da, ilk günden itibaren bölge halkı için tüm yardım kampanyaları için desteğini esirgemiyor.

DEPREMZEDELER İÇİN BARINMA İMKANI

Oldukça sevilen Kumru karakterine can veren Biran Damla Yılmaz Pendik’te hazırlanan misafirhane için günlerdir çaba sarf ediyor. 35 kişinin barınma kapasitesi olan merkezin nerdeyse bütün hazırlıklarıyla yakından ilgilendi. Bu süreçte kendi başına değil aynı diziden rol arkadaşı olan Eda Ece’de desteklerini sürdürdü. Dizinin oyuncusu, malzeme için gereken desteği sağladı.

Konuya dair Biran Damla Yılmaz, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Erzak, kıyafet ve temizlik malzemeleri ile kişisel malzemeler bunların tümüne, gelecek olan depremzedeler için ihtiyaç olduğunu dile getiren oyuncu, yardımcı olmak isteyenlerin de kendisi ile iletişime geçmesi gerektiğini açıkladı. Depremzedelerin şu anda yolda olduğunu da sözlerine ekledi.

EDA ECE DE DESTEK OLDU

Deprem bölgesi için hem tüm vatandaşlardan da hem ünlü tanıdık isimlerden destekler ve kampanyalar tüm hızıyla gelmeye devam ediyor. Pek çok ünlü ismin yanı sıra sevilen dizi Yasak Elma’nın oyuncuları da bölge halkına destek olan isimlerden oldu.

YARDIMLAR SÜRÜYOR

Depremzedelerin gerekli olan barınma yeri için kolları sıvayan Biran Damla Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla da destek olacakların kendisiyle irtibat kurmasını istedi. Gelen yardımlar sayesinde bölge halkının yaraları hızlıca sarılmaya çalışılmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.