23 Kişiyi Taramalı Tüfekle Öldüren Seri Katil, İtiraflarıyla Kan Dondurdu!

23 Kişiyi Taramalı Tüfekle Öldüren Seri Katil, İtiraflarıyla Kan Dondurdu!
Teksas trajedisi! “Waltmart tetikçisi” olarak bilinen ırkçı katil Patrick Crusius, 23 kişiyi taradığını itiraf etti! Seri katilin söyledikleri adeta kan dondurdu! İşte detaylar...

2019'da bir El Paso Walmart'ta 23 kişiyi tek başına katleden Patrick Crusius, hakkındaki tüm suçlamaları kabul etti. Cani adamın itirafları adeta kan dondurdu…

ABD tarihinin en ölümcül toplu katliamlarından

ABD tarihindeki en ölümcül toplu katliamlarından birini gerçekleştiren Crusius, 3 Ağustos 2019'da Cielo Vista bölgesindeki Walmart'a AK-47 saldırı tüfeğiyle baskın düzenledi ve yaklaşık iki düzine insanı sistematik olarak katletti. Seri katil, Çarşamba günü El Paso şehir merkezindeki Albert Armendariz Sr. Federal Adliyesinde ortaya çıktı ve burada 90 suçlamadan tümünü kabul etti.

Olayda hayatını kaybedenlerin yakınları mahkeme salonunu doldurdu

El Paso Times'a göre, yüzünü kapatan Crusius önden kelepçelendi ve beline metal bir zincir bağlandı.  3 Ağustos 2019'da Crusius, Dallas banliyösünden ABD-Meksika sınırına komşu olan, ağırlıklı olarak “Latin kökenli” bir şehir olan El Paso'ya katliamı gerçekleştirmek üzere gitmiş.

“Bu saldırı, Latinlerin Teksas’ı işgaline yanıttır!”

Katilin El Paso'ya vardığında, yüzlerce mermiyle donanmış bir AK-47 saldırı tüfeği ile fotoğraf çekinip Facebook hesabına: "Bu saldırı, Latinlerin Teksas'ı işgaline bir yanıttır," yazıp yüklediği ortaya çıktı. Aklını kaçırmış adam mahkemeye çıktığında, "Ben sadece ülkemi bir işgalin yol açacağı kültürel ve etnik değişime karşı savunuyorum" savunması yaptı.

Otoparkta başlayan katliam, mağazaların içine doğru devam etmiş

Yetkililer, Walmart'ta bir kez Crusius'un otoparktaki insanlara ateş açmaya başladığını ve saldırıya mağazanın içinde devam ettiğini söylediler. Saldırının ardından zanlı, "Tetikçi benim" diyerek polise teslim oldu. Crusius, bir dizi nefret suçu da dahil olmak üzere 90 federal suçlamayla karşı karşıya kaldı.

23 kurban ve onlarca yaralının çoğu Meksika kökenli veya Meksika vatandaşı Latinlerden oluşuyordu.

ABD Başsavcılığı ölüm cezasını talep etmeyecek, ancak El Paso İlçe Bölge Savcılığı isteyecek.

Kanlı katliamın olduğu gün Walmart'ta bulunan tanık Adria Gonzalez, mahkemede dinlendi. Tanık, ilk el silah atışının ardından panik halindeki müşterilerin mağaza çıkışlarına doğru yöneldiğini, kapıdaki çoğu müşterinin katilin hedefi olduğunu açıkladı. ABD, adam için idam cezası istemeyecek. Fakat federal yasalara sahip olan El Paso savcılığı, katili ölümle yargılamaya kararlı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.