Seks Ticareti ve Tecavüzden Tutuklanmıştı, Dudak Uçuklatan Mal Varlığı Ortaya Çıktı!

Seks Ticareti ve Tecavüzden Tutuklanmıştı, Dudak Uçuklatan Mal Varlığı Ortaya Çıktı!
İngiltere’de Andrew Tate adında bir kadın tacircisi, ilgili suçlardan ve tecavüzden tutuklanmıştı. Bu tutuklamayla İngiltere’de yer yerinden oynarken Tate’in mal varlığı açıklandı! Miktarı ise dudak uçuklattı! İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde kadın tacirciliği ve tecavüz suçlamasıyla İngiltere’de tutuklanan Andrew Tate adlı adam, cezasını çekmek üzere ülkesi Romanya’ya yollanmıştı. Andrew Tate davasında yeni bir gelişme yaşandı. 36 yaşındaki adamın mal varlığı açıklandı, miktarı ise dudak uçuklattı!

Tasarım saatlerden, altın sikkelere…

Andrew Tate'in polis tarafından el konulan gösterişli saatleri ve altın paralar da dahil olmak üzere 3,3 milyon sterlin (75 milyon TL) değerindeki mal varlığının tam listesi yayınlandı. 36 yaşındaki adam kadın dolandırıcılığı, seks ticareti ve tecavüzle suçlandıktan sonra şu anda Romanya'da hapiste.

Ünlü dolandırıcı, 2022'nin sonunda kardeşi Tristan ile birlikte gözaltına alınmıştı.

Tate'in parası ve varlıkları, geniş kapsamlı soruşturmanın bir parçası olarak Rumen organize suçları polisi “DIICOT” tarafından takip ediliyor. Rolls Royce, Aston Martin ve Lamborghini de dahil olmak üzere süper arabalara Romanya'daki yerleşkesinden çoktan el konuldu.

1 milyon Euro değerinde lüks saat koleksiyonu var

DIICOT, şimdi 1 milyon £ değerinde lüks saat koleksiyonu da dahil olmak üzere diğer varlıkları da listeledi. Saatler, Cancan, Hubolt, Cartier, Patek Philippe, Breitling ve Rolex markalarından oluşuyor. İki külçe altın ve üzerinde kobra yılanı resmi bulunan ve üzerinde ONE OUNCE CASH 999.9 Gold yazan bir madeni para da ele geçirildi. Bu madeni paranın yasa dışı yollarla elde edildiği düşünülüyor.

Dünyanın birçok notasında, bir dizi mülk ve arazi!

Polisler ayrıca Romanya'da sekiz ve dört yatak odalı bir ev de dahil olmak üzere bir dizi mülk ve arazi listeliyor. Tate, kardeşi Tristan ve Tristan'ın ortağı Abigail Tyson adına yaklaşık 355.000 £ değerinde nakit ve Bitcoin de ele geçirildi.

Romanya Varlık Kurtarma ve Yönetim Ajansı (ANABI) Ocak ayında arabaların, saatlerin ve diğer varlıkların toplam değerinin 4 milyon doların biraz altında, yaklaşık 3,3 milyon sterlin olduğunu söyledi.

Dubai’deki 20 milyon sterlinlik mülklerine el koyulacak

Savcıların, Tate'in 5 milyon sterlinlik Bugatti Chiron Pur Sport'unun yanı sıra Dubai'deki özel yapay Palm Jumeirah adasındaki 20 milyon sterlinlik mülkün kontrolünü ele geçirmek istediği bildirildi.

Dolandırıcının sahip olduğu Bugatti markalı araç, dünyanın en hızlı, en pahalı ve lüks süper arabalarından biri olarak kabul ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.