2 Aralık Hangi Burç Yükseleni? 2 Aralık’ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

2 Aralık Hangi Burç Yükseleni? 2 Aralık’ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?
Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 2 Aralık hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 2 Aralık ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

2 Aralık'ta doğanların yükseleni kadın ya da erkeklerin doğum saatlerin bağlı olarak değişir. Doğum saati 8 ve doğum dakikası 1 olan bir bireyin yükseleni yaydır. Yükselen yay burçları kavrama yeteneklerinin gelişmiş olması ile bilinir. Bu yükselen burçları özellikle felsefe dersinde başarılı olur.

2 Aralık’ta Doğanların Burcu Nedir?

2 Aralık'ta doğanların burcu ateş grubunun bir parçası olan yaydır. Yay burçları 23 Kasım 22 Aralık tarihleri arasında doğar. Bu burçlar erkeksi ve değişken gruplarına da dahil edilir. Burçların yönetici gezegenleri Neptün ve Jüpiter'dir. 3 şanslı sayısına inanan bu burç, turkuaz renginden hoşlanır. Firuze yayların uğurlu taşıdır. İkizler burcu ile anlaşamazlar. En iyi anlaştıkları burç ise terazidir. 

2 Aralık Hangi Burç Yükselenidir?

2 Aralık yükselen burcu sabah 8 için bakıldığında yaydır. Yükseleni yay olan bir birey içtenlik ile doludur. İyimser bir ruh hali onları sarar. Yükseleni yay olan genç bireylerde heyecan ve coşku oldukça fazladır. Geleneklere aykırılık söz konusudur. Yükselen yaylar, geçmişlerinden ders çıkarma konusunda çok başarılıdır. Özgürlük ve doğa söz konusu olduğunda akla ilk olarak yaylar gelir.

2 Aralık’ta Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Aralık'ta doğan erkeklerin özellikleri arasında entelektüel yapı, kibarlık ve centilmenlik yer alır. Bunlara ek olarak yay burcu erkekleri hayatın her alanında aktif görev alır. Sosyallik, yay burcu erkekleri için önem arz eder. Hem renkli yapıları hem de gerektiğinde ortaya çıkan sağduyuları ile ön plandadırlar. Sevecen olan yay erkekleri ikili ilişkilerde oldukça başarılıdır. Karşı cinse ilgi göstermeyi ve onlar tarafından ilgi görmeyi becerirler.

2 Aralık’ta Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Aralık'ta doğan kadınların özellikleri söz konusu olduğunda akla kültürlü bir kişilik gelir. Yapıları sayesinde farklı ortamlarda hızlı adaptasyon yaşarlar. Yay burcu kadınları, geçinilmesi kolay insanlardır. Ancak istediklerinde sevmedikleri bireylere hayatı zehir ederler. Neşeleri ile insanlara mutluluk verirler. Konuşkan olmaları onları ön planda tutar. Espri yetenekleri iyidir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.