Ünlü Tiktok Fenomeni, Feci Şekilde Can Verdi!

Ünlü Tiktok Fenomeni, Feci Şekilde Can Verdi!
TikTok trajedisi! Dünyaca ünlü TikTok yıldızı Gabriel Netto, arkadaşları ve ailesiyle katıldığı bir partide göle düşerek hayatını kaybetti! işte detaylar...

Annesine yaptığı şakalarla ünlü TikTok yıldızı Gabriel Netto, arkadaşları ve ailesiyle katıldığı bir partide gölete daldıktan sonra boğuldu. Annesine yaptığı şakalarla ünlü TİKTOK yıldızı, gölete daldıktan sonra boğularak öldü.

20 yaşındaki fenomen boğularak can verdi

Brezilya'nın Juiz de Fora kentinde ailesi ve arkadaşlarıyla bir partide bulunan 20 yaşındaki Gabriel Netto'nun suda yüzerken bayıldığı anlaşıldı. Arkadaşları, 40 dakikalık çılgınca bir aramanın ardından onu gölden çıkarmayı başardı, ancak çoktan hayatını kaybetmişti. Sağlık görevlileri onu hayata döndüremedi ve Cuma günü olay yerinde öldüğü açıklandı.

Gabriel'in suda bayılmasına neyin sebep olduğu belli değil

Kız kardeşi Aline, cenazesindeki saygı duruşunda onu "arkadaş, danışman ve yol arkadaşı" olarak tanımladı. Aline, "Bugün sadece bir kardeşimi kaybetmedim, ruhumun bir parçasını da kaybettim. Büyük bir parçam seninle gitti, hayatının son dakikasına kadar seninleydim. Birliğimiz için sonsuza kadar minnettarım. Sen bizim Gabriel'imizdin ve her zaman öyle kalacaksın. Hayatımda yaşadığım en büyük acı bu. Kardeşimi kaybetmek, hayatımın bir parçasını kaybetmektir, mutluluğun, var olma sevincinin kaybolduğunu görmektir." Dedi.

Tiktok fenomeninin kardeşinin yaptığı konuşma, yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

1,7 milyon takipçisi vardı

Gabriel'in kırsal kesimdeki hayatından kesitler ve annesine yaptığı şakaları paylaştığı TikTok'ta 1,7 milyon takipçisi vardı. Ablası cenazesinde yaptığı konuşmaya şöyle devam etti: "Seninle hiçbir zaman kötü bir anım olmadı. Her şey olmadan önce bana verdiğin son gülümsemeni ve seninle yaşadığım o 20 yılı asla unutmayacağım. Huzur içinde yat kardeşim ve yapabilirsen bana göz kulak ol.”

Uzmanlar gölde yüzmek konusunda uyarıyor

Uzmanlar insanları gölde yüzmemeleri için uyarıyor. Tatlı sulara dalmak ve yüzmek tüm dünyada tehlikeli bir aktivite olarak görülüyor. Özellikle gölün derin kısımlarında çekme kuvveti olabileceği, ve yüzmenin insanlar için hiç sağlık bir aktivite olmadığını söyleyen uzmanlar, gölde yalnızca balık tutmak veya kano gibi aktivitelerin yapılması gerektiğini vurguluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.