2 Şubat Hangi Burç Yükseleni? 2 Şubat’ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

2 Şubat Hangi Burç Yükseleni? 2 Şubat’ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?
Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 2 Şubat hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 2 Şubat ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

2 Şubat’ta doğanların yükseleni kova burcudur. Bu burç hava grubu içerisinde yer alır. Bu gruptaki insanlar hem ay hem de Mars özelliklerini bir arada taşır. Kova burcu insanlar kişilik özelliklerinin gelişmiş olması ve önsezilerinin çok kuvvetli olması ile bilinir. 

2 Şubat’ta Doğanların Burcu Nedir?

2 Şubat’ta doğanların burcu hava grubundan kovadır. 22 Ocak ile 19 Şubat tarihleri arasını kapsayan bu burç, dik kafalılığın simgesidir. Hayal güçleri sınırsız olan kova burçları, akılcı bir yapıya da sahiptir. Kova burcundaki kişilerin düşünceleri genellikle sezgiseldir. Bu burçları en iyi tanımlayan ifade kararlılıktır. Ayrıca sevecen tavırları ile de bilinirler. Bu burçtaki kadın ve erkekler ırk ya da cinsiyet fark etmeksizin herkesin aynı olanaklara ulaşmasını ister. Kova burçları genellikle fedakâr bir yapıya sahiptir. Dinleyenleri doğrudan anlarlar.

2 Şubat Hangi Burç Yükselenidir?

2 Şubat yükselen burcu kovadır. Kova burçları hava, sabit ve pozitif gruplarına dâhildir. Gruptaki yönetici gezegen Satürn ve Uranüs'tür. Burcun renkleri koyu mavi ve yeşildir. Burç tarafından en sık tercih edilen uğurlu taş yeşimdir. Burcun şanslı sayısı 4 ve şanslı günü pazardır. Kovaya en karşıt burç yapısı gereği aslandır.

2 Şubat’ta Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Şubat’ta doğan erkeklerin özellikleri arasında zeki ve akılcı olmaları yer alır. Kova erkekleri hayatı şaka olarak düşünmeden hareket eder. Olayların akıllıca değerlendirilmesi için kova erkeklerinden yararlanılır. Ne yapacaklarını tahmin etmek zordur. Sevmedikleri insanlar ile aralarında kesin bir çizgi açarlar. Yaşama pratik bakma, ileri görüşlülük gibi huyları bulunur.

2 Şubat’ta Doğan Kadınların Bur

ç Özellikleri Nelerdir?

2 Şubat’ta doğan kadınların özellikleri arasında en başta özgürlük gelir. Kova burcu kadınları aşkları için bir savaş verebilir. Gerçekten sevdiklerinde tutku ve samimiyet eşlik eder. Dost yanlısı yapıları sayesinde kalabalık ortamlarda kolayca sevilirler. Ruh hallerini zor durumda bile koruyabilen yapıları, en çekici özellikleridir. Anne olduklarında çocukları ile bir abla gibi ilgilenir ve sevilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.