2 Nisan Hangi Burç Yükseleni? 2 Nisan'da Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

2 Nisan Hangi Burç Yükseleni? 2 Nisan'da Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?
Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 2 Nisan hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 2 Nisan ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

2 Nisan'da doğanların yükseleni koç burcu yükselenidir. Bu burcun yükselenini belirleyebilmek için doğum dakikası ve saati incelenir. Ayrıca kişilerin doğdukları şehirlere ve ilçelere de bakılır. 2 Nisan saat 00.00 doğumlu bir bireyin yükseleni yaydır.

2 Nisan'da Doğanların Burcu Nedir?

2 Nisan'da doğanların burcu koçtur. Koç burcu bireyler 21 Mart ile 20 Nisan tarihleri arasında kalan herhangi bir günde doğar. Koç burcu, ateş grubuna dâhil edilir. Bu burcun yönetici gezegeni Mars olup baskın rengi narçiçeğidir. Koç burcu insanların uğurlu taşları ametis, demir ve yakuttur. Kaç burçları şanslı sayı olarak 9'u kabul eder. Bu burçların şanslı günleri ise salıdır.

2 Nisan Hangi Burç Yükselenidir?

2 Nisan yükselen burcu 00.00'a göre yaydır. Yay burcu yükseleni olanlar gezmeyi çok sever. Bu burç yükselenleri öncü karakter yapıları ile de bilinir. Kalabalık gruplara yön vermeleri sayesinde popüler bir yapıları vardır. Girişken yetenekleri, başarı kazanmaları üzerinde etkilidir. Yükseleni yay burcu olanlar rekabetçi yapıları ile tanınır. Onlar için her fırsat önem arz eder.

2 Nisan'da Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Nisan'da doğan erkeklerin özellikleri arasında çekicilik, üstünlük, otoriterlik, kararlılık yer alır. Koç burcu erkekleri cüretkâr yapılarını istemeden de olsa belli eder. Bu burç erkeklerinin en tehlikeli özellikleri karşı tarafı av olarak görmesidir. Koç burcu ile ilişki yaşamak kolay değildir. Heyecanlı yapıları onları sadık olmaktan uzaklaştırır.

2 Nisan'da Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Nisan'da doğan kadınların özellikleri arasında ihtiyatsızlık, coşku, tutku ve idealizm yer alır. Koç burcu kadınlarının hayatları sürekli olarak mücadele ile geçer. Dik kafalı olmaları onların bireysel kişiliklerinde kaynaklanır. Bir koç kadını sevmediği bir erkeğe asla dayanamaz. Yavaş konuşan insanlara tahammül edemez ve ortamdan uzaklaşırlar. Koç kadınlarının diğer bir özelliği ise işlerinde ideal bir başarıyı yakalama istekleridir. Mutlu yapıları ve insanları mutlu etme çabaları ile tanınırlar. Kıskanç yapılarını karşı cinse kolay kolay belli etmezler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.