Decathlon Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?

Decathlon Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?
Özellikle Kamp sporu ve modern spor sevenlerin uğrak mağazası olan Decathlon ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için hazırladık. Sizde Decathlon Çalışma Saatleri Kaç İle Kaç Arasında? diye merak ediyorsanız işte detaylar...

Decathlon çalışma saatleri sabah 10.00 ile akşam 22.00 arasındadır. Türkiye genelindeki çoğu Decathlon şubesi bu saatlere uygun çalışır. Decathlon çalışma saatleri bayramlarda ve özel günlerde değişebilir. Decathlon şubesinin içinde bulunduğu alışveriş merkezinin çalışma saatlerinde değişiklik varsa Decathlon şubeleri bu durumdan etkilenebilir.

Decathlon Sabah Açılış Saati Kaç Olarak Belirlenmiştir?

Decathlon açılış saati 10.00’dır. Sabah 10.00’da açılan Decathlon şubeleri açılıştan sonra 12 saat mesai yaparlar. Müşteriler sabah 10.00’dan sonra Decathlon şubelerinde sunulan tüm hizmetlerden yararlanabilir. Sabah açılış saatinden önce mağazadaki ürünleri görmek ya da alışveriş yapmak isteyen müşteriler Decathlon internet sitesini ziyaret edebilir. Mesai saatleri dışında verilen siparişlerin teslimatı için sonraki iş günlerinin beklenmesi gerekir.

Decathlon Akşam Kapanış Saati Kaçtır?

Decathlon akşam kapanış saati 22.00 olarak belirlenmiştir. Tüm Decathlon şubeleri en geç bu saatte kapanırlar. Decathlon şubesinin bulunduğu alışveriş merkezinin kapanma saatleri daha erkense Decathlon şubeleri bu duruma bağlı olarak daha erken kapanabilir.

Decathlon internet sitesi kesintisiz hizmet verir. İnternet sitesinin kesintisiz hizmet vermesinin sebebi müşterilere şubelerin çalışma saatlerinden bağımsız olarak hizmet sağlayabilmektir. Akşam kapanış saatinden sonra müşteriler alışverişlerine mağazanın web sitesinden devam edebilir.

Decathlon Her Gün Açık Mı?

Decathlon’un açık olduğu günler haftanın tüm günleri olarak belirlenmiştir. Decathlon şubeleri hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin tüm günlerde çalışır. Hafta sonlarında Decathlon açılış ve kapanış saatlerinde bir değişiklik olmaz. Decathlon bayileri haftanın her günü sabah 10.00 ve akşam 22.00 arasında mesai yaparlar.

Decathlon şubelerinin yer aldığı alışveriş merkezlerine zaman zaman farklı durumlar meydana gelebilir. Tadilat, yenileme, bakım gibi sebeplerden ötürü kapalı olan alışveriş merkezlerinde yer alan Decathlon şubeleri bu duruma bağlı olarak kapalı olabilir. Böyle bir durum varsa müşterilere genelde SMS, e-posta gibi yollarla bildirilir.

Decathlon Bayramlarda Açık Mı?

Decathlon bayram günlerinde her zaman olduğu gibi açıktır. Decathlon faaliyet günleri arife, kandil, dini bayram, milli bayram gibi koşullardan etkilenmez. Tüm dini ve milli bayramlarda Decathlon şubeleri hizmet verir. Bu tür bayram veya özel günlerde Decathlon şubelerindeki çalışanlar dönüşümlü çalışır dolayısıyla mağazalarda müşterileri karşılayan çalışanlar her daim bulunur.

Milli bayram, dini bayram, özel gün gibi resmî tatil ilan edilen günlerde kargolar çalışmaz. Decathlon internet şubesinden sipariş veren müşteriler resmî günlerde siparişlerini teslim alamaz. Bu tür durumlarda müşterilerin ilk çalışma gününü beklemeleri gerekmektedir. Bu durumdaki müşteriler en yakın zamandaki iş gününden itibaren kargolarını alabilirler.  

Decathlon Hangi Günler Tatil?

Decathlon tatil yapmaz. İmkanların el verdiği her gün Decathlon şubeleri müşterilere hizmet verir. Resmî tatillerde, bayramlarda ya da özel günlerde de çalışmaya devam eden Decathlon mağazaları çoğunlukla yılın 365 günü çalışır.

Tatil günleri dolaylı olarak sadece Decathlon internet şubesi için geçerlidir. Kargo şirketleriyle anlaşmalı olup ürünlerini kargo ile gönderen Decathlon siparişleri sadece kargoların çalışma günlerinde teslim edilebilir. Kargolar pazar günleri çalışmazlar, dolayısıyla Decathlon internet siparişleri pazar günleri kesinlikle müşterilere ulaşmaz. Ürünlerine Pazar günlerinde kavuşmak isteyen müşterilerin Decathlon şubelerini ziyaret etmeleri daha iyi bir seçenek olabilir.

Decathlon Öğle Arası Yapıyor Mu?

Decathlon öğle arası vermez. Sabah 10.00 saatinde çalışmaya başlayan Decathlon şubeleri mesainin bitme saatine kadar aralıksız hizmet verir. Çalışanlar öğle arasına çıkarlar fakat farklı vakitlerde mola verdikleri için bu durum müşterilere yansıtılmaz. Müşteriler öğle molası saatlerinde Decathlon şubelerine gidip istedikleri hizmetten yararlanabilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.