Gaziantep Organize Sanayi seferber oldu

Gaziantep Organize Sanayi seferber oldu
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep ve çevre illerde etkili olan büyük deprem felaketi nedenliye tarifsiz bir üzüntü içerisinde olduklarımı belirterek, "Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi sonrası devletimiz bütün kurumlanyla teyakkuz halinde. Gaziantep OSB olarak bizlerde bu süreçte tüm imkanlarımızla yaraların sanılması için vatandaşlarımızın emrindeyiz" dedi

KORDİNELİ ŞEKİLDE DESTEKLERİMİZ SÜRÜYOR 
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı olarak, depremin ilk gününden itibaren kısa, orta ve uzun vadede yapılabilecek yardımlarla ilgili bir yol haritası çıkarttıklarını belirten Başkan Şimşek, "Valimiz sayın Davut Gül'ün öncülüğünde vatandaşlarımızın gıda ürünleri ve yemek v.b. acil olan ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar devam ediyor. Tüm firmalarımız seferber oldu, Gaziantep'in yanı sıra ilçelerimiz ve çevre illerdeki vatandaşlarımız içinde aynı şekilde tüm imkanlarımızla yaralan sarma mücadelesine destek vermeye devam edeceğiz. Acımız büyük ancak bu süreci her doğal afette olduğu gibi dayanışma ve yardımlaşma ile aşacağız." Diye konuştu.

Cengiz Şimşek, “soğukkanlı olmak zorundayız. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı olarak, bu bilinçle tüm yönetim kurulumuzla, duyarlı sanayici ve iş adamlarımızla birlikte ayaktayız ve vatandaşlanmızın emrindeyiz. Devletimizin öncülüğündeki yardım kampanyalanında yine gereken tüm fedakârlığı en üst düzeyde yapacağız. Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Acılar paylaştıkça azalacaktır. Hep beraber bu süreci geride bırakacağız” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.