Nakde ihtiyacı olanlar için destekler peş peşe açıklanmaya başladı! Bu kez devreye Halkbank girdi; 25 bin TL’nin sözünü verdi

Nakde ihtiyacı olanlar için destekler peş peşe açıklanmaya başladı! Bu kez devreye Halkbank girdi; 25 bin TL’nin sözünü verdi
Nakit ihtiyacı olanlar için Halkbank harekete geçti. Açıkladığı destek kampanyası kapsamında bilgilendirme yapan Halkbank, acil ihtiyaçlar için başvuru kanallarını duyurdu.

Bankaların devam eden kampanyaları, özellikle şimdilerde ihtiyacı artan vatandaşlara ilaç gibi gelmeye başladı. Çok sayıda kredi kampanyası düzenleyen bankalar, tüm müşterilerine özel kampanyalar düzenlediği gibi; müşterisi olacak olan kişilerin kampanyalardan yararlanabilmesi için de harekete geçti. O bankalardan biri olan Halkbank’tan bir süredir beklenen nakit desteği açıklaması ise bugün geldi.

Bir kamu bankası olması nedeniyle sağladığı kredilerden; kredi kartı aracılığıyla sağladığı çeşitli avantajlara kadar her zaman öne çıkan hamleler yapan Halkbank, bu kez sağladığı nakit desteğine ilişkin bir açıklama gerçekleştirdi. 25 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerine özel bir kampanya düzenlemiş olan Halkbank, düzenlediği kampanyanın şartlarına ilişkin bilgilendirmeyi geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştı.

25 BİN TL KREDİ HALKBANK’TA HAZIR

Gerçekleştirdiği kredi kapsamında 36 aya kadar taksitlendirme sağlayan Halkbank, sağladığı taksitlendirmeye ilişkin bilgi verdi. Bu bilgilendirmeye göre, 25 bin TL’ye kadar olan kredileri 36 ay vade ile sunan Halkbank, 35 bin 1 TL ile 50 bin TL arasındaki kredileri 24 ay vade ile sunacağını duyurdu. Halkbank’tan 50 bin TL üzeri krediler için de bilgi geldi.

50 bin TL’nin üzerindeki kredileri 12 aya kadar vadelendirebilen Halkbank, ihtiyaç kredilerinde emeklilere öze 25 bin TL’ye kadar olan krediler için faiz indirimine gitti. Emekli maaşlarını bankasından alan kişilere yüzde 1,55’ten kredi sağlayan Halkbank, tutarın 25 bin TL’nin üzerinde olması alinde ise bu oranın yüzde 1,69’a çıkacağını hatırlattı.

GERİ ÖDEMELERİ DÜŞÜNMEK YOK

Devam eden kampanyasından yalnızca bankasından emekli maaşı alan ya da bankasına emekli maaşını taşıyan vatandaşları yararlandıran Halkbank, geri ödemeleri ise düşündürmeyecek kadar kolaylaştırdı. Esnek geri ödeme planlarını devreye alan Halkbank, ihtiyacı olan vatandaşların taksitlendirme planlarını şu şekillerde gerçekleştirebileceğini duyurdu:

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli,
  • Serbest ödemeli.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.