THY ve Pegasus Ücretsiz Biletler De Değişiklik Yapılabilir Mi? Ücretsiz Biletlerin Detayları…

THY ve Pegasus Ücretsiz Biletler De Değişiklik Yapılabilir Mi? Ücretsiz Biletlerin Detayları…
Deprem bölgesi için kuruluşların destekleri sürüyor. THY ve Pegasus ücretsiz uçak bileti uygulaması başlattı. Peki bu iki şirketin uçak bileti uygulamasının detayları nelerdir? İptal etmek mümkün mü? İşte detaylar...

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrasında THY ve Pegasus şirketlerinden bölge halkına destek için uçak biletlerin ücretsiz olduğu açıklandı. Konuya dair detaylar ise merak edilmeye başlandı. Bilet işlemleri nasıl gerçekleşecek? Alınan bilet iptal edilebilir mi?

Depremin ardından bölgede ekiplerin oldukça yoğun çalışmaları devam ediyor. THY ve Pegasus’tan gelen açıklama ise biletlerin ücretsiz olduğu yönünde oldu.

THY, 13 Şubat’a kadar deprem bölgesini kapsayan tek yönlü uçuşların ücretsiz olduğunu açıkladı. Bilet almak için rezervasyon işlemi yapılması gerektiğini söyledi. Aynı şekilde Pegasus şirketi de deprem bölgesini içine alan yerlerden çıkış uçuşlarının tamamen ücretsiz olduğunu bildirdi. 12 Şubat’a kadar bu uçuşlar ücretsiz olacak.

THY BİLET DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN NE YAPMALI?

THY bilet değişikliği için, Kahramanmaraş ve civar illerden kalkan, varışlı ve aktarmalı bütün TYH ve Anadolu Jet seferlerine kayıt olmuş yolcular için yapılacak olan değişiklikler ücretsiz olacaktır. 31 Mart tarihine kadar geçerliliği olacaktır.

Bilet değişikliği için mobil uygulama ve internet sitesi kullanılabilir.

PEGASUS BİLET DEĞİŞİKLİĞİ NASIL OLACAK?

Pegasus için bilet değişikliği de aynı şekilde herhangi bir ücrete tabii tutulmayacaktır. Uçuş işlemleri 31 Mart’ kadar geçerli olacaktır. Kahramanmaraş ve depremden etkilenen civar şehirlerden 6-21 Şubat 2023 tarihli uçuşlar flypgs.com ve mobil uygulamadan herhangi bir ücret alınmadan gerekli değişimler yapılabilecek. İster açığa alma ister bilet değişikliği imkanı olacak.

31 MART’A KADAR

Bölge için pek çok kurum ve kuruluştan destek ve yardım kampanyalı sürüyor. THY ve Pegasus’ta bölge halkı için tek yönlü olarak uçuşları ücretsiz yaptığını açıkladı. Bu iki şirketten yapılacak olan biletler ilgili detaylarda açıklandı. Eğer değişiklik yapmak, açığa almak isteyen vatandaşlar olursa bu işlemlerden herhangi bir ücret alımı söz konusu olmayacak. 31 Mart 2023 tarihine kadar da geçerliliğini koruyacaktır.

Deprem sonrasında destekler sürüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.