Enkaz Altındaki Fenomen Taha Duymaz’a Ulaşıldı Mı? CZN Burak Konu Hakkında Ne Dedi? Video Haber

Depremde enkaz altında kalan pek çok tanıdık isim oldu. Ailesiyle enkaz altında kalan tanınan fenomen Taha Duymaz için birçok ünlü isim destek istedi. Derya Uluğ ve CZN Burak da Taha Duymaz için paylaşım yaptılar! İşte detaylar...

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem de birçok vatandaş göçük altında kaldı. Arama kurtarma ekipleri hızlı bir şekilde devam edip, vatandaşlara sağ salim ulaşmaya çalışılıyor. Pek çok ünlü isimde bölgede enkaz altında kaldı.

Deprem bölgesinde enkazda kalan pek çok tanıdık isim oldu. Kimi sap bir şekilde çıkarken kimisinin maalesef cenazesine ulaşıldı. Kimisi içinde halen bir haber yok.

DEPREMDE ENKAZ ALTINDA KALDI

Ünlü fenomen isimlerden olan Taha Duymaz da, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremde ailesiyle enkaz altında kalan isimlerden oldu. Taha Duymaz’ın ablası olan Semiha Duymaz, gözyaşları içinde sosyal medya hesabı üstünden yapmış olduğu paylaşımda ise tüm yürekleri sızlattı. Aynı zamanda ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Taha Duymaz’ın olduğu enkaza AFAD yetkililerinin geldiğini de açıkldı. Fenomen isim için CZN Burak’tan da paylaşım geldi.

DERYA ULUĞ AÇIKLAMA YAPTI

Paylamış olduğu yemek videolarıyla ünlenmiş olan sosyal medya fenomenlerinden Taha Duymaz ve ailesi Hatay’da meydana gelen deprem sonrasında enkaz altında kaldı. Taha Duymaz’ın olduğu binanın üstüne bir bina daha yıkıldığını açıklayan tanınan şarkıcı Derya Uluğ, sosyal medya hesabında yapmış olduğu açıklamada son durumla alakalı olarak bilgi verdi.

Gece saat 04.30’da paylaşım yapan Derya Uluğ şu ifadeleri kullandı; Biz şu an Taha Duymaz hakkında bilgi vermek için paylaşım yapmak istedik. Mustafa Burak’la konuşmakta. Biz oraya vinç ve operatör gönderimi yaptık, ifadelerini kullandı.

Mustafa Akan, Derya Uluğ’un ayrıntıları paylaşmasını istemesi üstüne konuya dair şu açıklamayı paylaştı: Taha Duymaz’ın içinde olduğu binanın üstüne bir bina daha yıkılmış. CZN Burak orada bulunuyor. İletişime geçtik, ifadeleri yer aldı.

CZN BURAK NE DEDİ?

CZN Burak bu yaşanan gelişmeden önce konuya dair yaptığı açıklamada, bu binadan Taha’nın kendisinin ve ailesinin olduğunu, herkesten yardım istediğini söylemişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.