Dünyaca Ünlü İsimlerde Yardım Mesajları Geliyor! Jennifer Lopez’den UNICEF’e Yardım Çağrısı!

Dünyaca Ünlü İsimlerde Yardım Mesajları Geliyor! Jennifer Lopez’den UNICEF’e Yardım Çağrısı!
Ülkemizi sarsan iki depremin ardından tüm dünya seferber oldu. Birçok ülkeden gelen yardımların yanı sıra, dünyaca ünlü isimler de deprem bölgesine yardım çağrılarında bulundu. İşte detaylar...

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından dördüncü gün yaşanıyor. Milyonların tek yürek olduğu ülkemizde, herkes deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım edebilmek için bir araya geliyor. Ülkemizde yer alan birçok kamu kurum ve kuruluş ile özel şirketler, kendi alanları dahilinde birçok yardım düzenliyorlar. Aynı zamanda, yaşanan depremle ülkemizin uluslararası yardım çağrısı yapmasına neden olacak büyüklükte meydana geldi. Bu çağrının ardından da dünya genelinde birçok ülke, deprem bölgesine yardım için ülkemize geldi.

‘UNICEF’E BAĞIŞ YAPIN’

Dünyaca ünlü sanatçı Jennifer Lopez, ülkemizde yaşanan deprem nedeni ile yaşadığı üzüntüyü kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Jennifer Lopez, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’Bölgeyi vuran en güçlü deprem.'’ Aynı zamanda ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Türkiye ve Suriye’nin yanında olduğu, takipçilerinin de UNICEF’e bağış yapmasını dilediğini ifade etti.

KENDALL JENNER’DAN MESAJ

Ülkemizde yaşanan felaket için yurt dışındaki pek çok ünlü isim mesaj atarak üzüntülerini dile getiriyor. Bu isimler arasında yer alan Kendall Jenner ise, kendi sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamaları yaptı; ‘’Sevdiklerini kaybedenler ve depremden etkilenen herkes için dua ediyorum. Çaresiz hissedenler için de...’’ Aynı zamanda Kendall Jenner, ülkemizdeki depremzedeler için yardım çağrısında da bulundu.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM BAĞIŞ KAMPANYALARINI DUYURDU

İki büyük depremle büyük yıkım yaşayan on ilimiz için yurt dışındaki ünlü isimler, deprem bölgesinde yer alan vatandaşlarımız için bağış kampanyalarını, kendi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ülkemizde olduğu kadar yurt dışında da büyük bir üzüntü yaratan bu felaketin yaralarının sarılabilmesi için tüm dünya seferber oldu. Deprem bölgelerinde yer alan vatandaşlarımız için bağış kampanyalarını kendi sosyal medya hesaplarında duyuran ünlü isimler arasında; Billie Eilish, Camilo Cabello, Natalie Portman, Lewis Hamilton ve Pedro Alonso yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.