Bu Baharatın Mucizevi Etkileri Var! Kanser Riskini Azaltıyor!

Bu Baharatın Mucizevi Etkileri Var! Kanser Riskini Azaltıyor!
İç organlarımızda biriken yağlar zaman içerisinde diyabet, kalp hastalığı gibi riskli hastalıklara neden olmaktadır. İç organların yağlarını yok etmek için bir baharat bulunuyor! Bu baharatı birçok şey için kullanabilirsiniz! İşte detaylar...

Kansere karşı koruyu etkisi olduğu bilenmekte olan bu baharatın her evde bulunması faydalı olacaktır. Aynı zamanda başka pek çok faydası da bulunmakta. İşte o baharatın mucizevi etkileri açıklandı!

Göbek yağı olarak da bilinmekte olan visseral yaği karın boşluğunda depolanıp olup karaciğer, mide, böbrekler ve bağırsaklar gibi önemli organlarla aynı alanı paylaşmakta. Yüksek oradan iç organ yağının bulunması da tip 2 diyabet ve kalp hastalığı gibi kronik durumlara yakalanma riskini arttırır.

KANSER RİSKİNİ AZALTMADA CİDDİ ROL SAHİBİ

Uzmanlara, bu yağlardan kurtulmak için yapılan diyetlerde etkili olacak bir baharatı açıkladı.

Zerdeçalın anti kanser etkilerinden anti inflamatuar, güçlere kadar pek çok sayıda faydası bulunmakta. Etkileyici bir şekilde, birçok çalışma baharatın kanserin yayılmasına azaltabileceğini ve kanserli hücrelerin ölümüne kakışı olabileceğini açıklıyor.

YAĞLARI YAKMAK İÇİN BİRE BİR

Aynı zamanda zerdeçalın iç organlarda bulunan yağı eritmeye çalışırken bunun bir yardım eli sağlayabileceğini açıklıyor. Genel olarak yaptığınız diyetiniz, zararlı karın yağlarından kurtulmak için çok önemli bir rol oynarken, sarı bileşenle de takviye edilmesi oldukça yardımcı olacaktır.

Şaşırtıcı bir şekilde, araştırma kurkuminin visseral yağ üstünde etkilerini değil, yağlı karaciğer üstündeki etkilerini araştırmak için yola çıkmıştı. Araştırma ekibi, bu durumdan şikayetçi olan hastalarda aktif maddenin vücut kitle indeksi, vücut ağırlığı ve bel çevresi ile beraber neler ortaya koyabileceğini ortaya koymak istedi. Bununla beraber, kurkumin takviyesinin visseral yağ üstünde olumlu etkileri olabileceğinin farkına varıldı. Araştırma, katılımcıyı inceleyen sekiz kontrollü çalışmadan meydana gelmektedir.

GÜNDE İKİ KEZ TÜKETMEK TAVSİYE EDİLMEKTE

Yayımlanan başka bir açıklamaya göre de, zerdeçalı dünde iki kez tüketmek yağ kaybı ve göbek yağını azaltmak için oldukça faydalıdır. Dahası, araştırma yapan kimseler zerdeçal protokolünü izleyen katılımcılarda çok iyi bir şekilde tolere edebilme durumunu da açıkladılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.