Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan İhtiyaç Sahiplerine Nakit Desteği! PTT Hesaplarına, 12 Ay Boyunca Bin 250 TL Yatırılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan İhtiyaç Sahiplerine Nakit Desteği! PTT Hesaplarına, 12 Ay Boyunca Bin 250 TL Yatırılacak!
Son olarak aralık ayının son günlerinde hesaplara geçmiş olan Aile Destek Programı ödemeleri, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şubat ayı ödemelerinin ne zaman yatırılacak olduğunu duyurdu. İşte detaylar…

Aralık ayının son günlerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına aktarılmış olan Aile Destek Programı ödemeleri, yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Ocak ayı ödemelerinin ardından sıranın şubat ayı ödemelerine gelmiş olduğunu belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahipleri ile yeni dönem hizmetlerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Ocak ayı ödemelerinin erken yapılmış olması sebebi ile bir ayı aşkın süredir gündemde olmayan Aile Destek Programı ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından ele alındı. Yeni dönem ödeme tutarlarına ilişkin bilgiler veren Bakan Yanık, şubat ayı ödemelerinin ne zaman yatacağını da açıkladı.

AİLE VE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİNDE DEĞİŞİKLİK OLMADI!

2022 yılının temmuz ayında hizmete sunulmuş olan ve son olarak da aralık ayının tamamlanmasına günler kala hesaplara geçmiş olan Aile Destek Programı ödemelerine zam yapılmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yeni dönem Aile Destek Programı ödemelerini şu şekilde açıkladı:

  • Aylık geliri 450 TL’nin altında olan ihtiyaç sahiplerine: 1.250 TL
  • Aylık geliri 450- 911,15 TL aralığında olan ihtiyaç sahiplerine: 1.100 TL
  • Aylık geliri 911,15- 1.372,30 TL aralığında olan ihtiyaç sahiplerine: 950 TL
  • Aylık geliri 1.372,30- 1.833,45 TL aralığında olan ihtiyaç sahiplerine: 850 TL

TARİHİ DUYURDU!

Ocak ayı ödemelerinin aralık ayının sonunda hesaplara geçmiş olduğunu belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şubat ayı ödemelerinin ayın 15’i itibari ile PTT hesaplarına geçmeye başlayacağını bildirdi. Bakan Derya Yanık, programdan henüz destek almayan ihtiyaç sahiplerinin 12 aylık düzenli destek için e- devlet sistemi üzerinden online olarak başvuru oluşturabileceklerini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.