İngiltere Bu Kadını Arıyor! Köpeğini Gezdirirken Kayboldu

İngiltere Bu Kadını Arıyor! Köpeğini Gezdirirken Kayboldu
İngiltere kayıp kadın için seferber oldu! Lancashire bölgesinde emlak danışmanlığı yapan 45 yaşındaki Nicola, 27 Ocak Cuma günü altı ve dokuz yaşındaki kızlarını okula bıraktıktan sonra köpeğini gezdirirken ortadan kayboldu. İşte detaylar...

İngiltere, 45 yaşındaki kadını arıyor. İki çocuğunu okula bıraktıktan sonra köpeğiyle gezmeye giden kadın ortadan esrarengiz bir şekilde kayboldu. İngiltere polisi ve yakınları günlerdir kadına ulaşamıyor.

Nehir kenarında yürüyüşe çıkmıştı

Nicola'nın güvenlik kamerasına yansıyan son görüntüleri, bütün İngiliz basınında yer aldı. Kayıp kadının yakınları yaptıkları basın açıklamasında, Nicola’nın kaybını gören veya duyan kim varsa kendilerine ulaşmaları konusunda adeta yalvardı.

Saatler günlere döndü, günler haftalara döndü ama Nicola’mız yok

Kayıp kadının arkadaşı Leanne Grace Facebook'ta şöyle yazdı: "Yeni bir gün batımını izlemek üzereyim. Saatler çok yavaş geçiyor ama bir şekilde saatler günlere döndü ve günler de haftalara. Arkadaşlarım ve Nicola’nın ailesi için her geçen gün daha da zorlaşıyor ve kalbimiz biraz daha kırılıyor. Günlük hayata devam etmeye çalışmak doğru gelmiyor. Senden vazgeçmeyeceğiz Nicola. Lütfen herkes onu aramaya devam etsin.”

Polis genç kadının suya düşmüş olabileceğini düşünüyor

Polisin Nicola'nın suya düşmüş olabileceği hipotezine rağmen, bunu destekleyecek hiçbir kanıt bulunmuyor. Kayıp kadının yakınları kimileri için küçük bir bilgi gibi görünen şeylerin, büyük bir kanıt niteliğinde olabileceğine dikkat çekerek, görgü tanıklarını konuşmaya davet ediyor.

Bugün, polisin iki çocuk annesi kadının son görüldüğü bölgeyi didik didik edişinin onuncu günü ve polisler, nehre düşmüş olabileceğine inanıyor. Polisler son günlerde "ana çalışma hipotezlerinin" Nicola'nın buzlu Wyre Nehri'ne “düştüğü” olduğunu söylediler.

Dalgıçlar nehri taramaya devam ediyor

Uzman dalgıçlar Wyre Nehri'ni tarıyor, gönüllüler ise dağ kurtarma, arama köpekleri, insansız hava araçları ve polis helikopterleriyle birlikte aramaya katıldı, ancak kadının izine rastlanmadı. Yarın başka bir uzman dalgıç ekibinin nehri bir kez daha kontrol etmek için polislerle birlikte çalışacak.

Genç kadının ortağı Paul Ansell dün gece onu bulma umudunu sürdürdüğünü söyleyerek yardım için yalvardı. Ve şu sözleri ekledi: "Henüz herhangi bir senaryoyu diğerine tercih edecek bir kanıt yok ve tüm seçenekler sonuna kadar açık.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.