Yeni Dizi Yayın Hayatına Başladı! EGO Dizisi Bundan Sonra Her Pazar Akşamı Fox TV’de!

Yeni Dizi Yayın Hayatına Başladı! EGO Dizisi Bundan Sonra Her Pazar Akşamı Fox TV’de!
Fox TV’nin yeni dizisi, EGO başlıyor! Yeni başlayan dizinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? EGO hangi günlerde seyirciyle buluşacak? Yeni diziye dair detaylar…

  Yeni bir dizi televizyon severlerle buluşuyor. Fox TV’de yayımlanacak olan EGO adındaki yeni dizi seyirciyle dün akşam buluştu. Yeni dizinin ilk bölümü dük akşam yayımlandı.

Fox TV’nin yeni dizisi EGO, dün akşam ilk kez seyirci karşısına çıktı. Ego dizisinin yapımını Pastel Film üstlenmekte. Dizinin konusu ve oyuncuları ise belli oldu. Ego dizisinin sevilip sevilmediği ise şimdiden merak edilmekte.

BAŞROLLER BELLİ OLDU

EGO dizisi dün akşam ilk defa seyircilerle buluştu. Dizinin ilk bölümü dün yayımlandı. Yeni dizinin başrollerinde Alperen Duymaz ve Melisa aslı Pamuk yer almakta.

Önceki akşam yayımlanan tanıtım sonrasında ilk bölümü yayımlandı. Dizinin seyirci tarafından sevilip sevilmediği ise merak edilen konular arasında yer aldı.

YENİ DİZİ EGO’NUN KONUSU NEDİR?

Fox TV’de yayın hayatına başlayan EGO dizisinin konusu, Erhan ile Elif birbirlerini oldukça çok seven nişanlı bir çifttir. Bu hayattaki en büyük beklentileri ise evlenip mutlu, huzurlu bir yuva kurmaktır. Normal seyrinde akıp giden hayatları bir olayla değişir. İkilinin rutin hayatı, Erhan’ın trajik bir aldanışı ile değişir. Erhan, ödenmesi oldukça zor bir borç altına girer. İkili bu durumda oldukça zor durumda kalır ve ne yapacaklarını şaşırırlar.

İkilinin beraber gitmiş oldukları Erhan’ın iş seyahatinde aldıkları bu haber sonrasında adeta dünyaları başlarına yıkılır. İkisinin de ruhsal durumu alt üst olur. Ne yapacaklarını şaşırırlar. Bu borcun ödemesi neredeyse imkânsız bir borç olduğunu fark ederler. Borç hayatlarını kabusa çevirir. Tüm gelişmeler bu yöndeyken Erhan’ın patronu Sibel (Melisa Aslı Pamuk) bir teklif yapar ve bu teklif sonrasında hayatlarında inanılmaz değişimler olacaktır.

OYUNCU KADROSU

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Hülya Gülşen Irmak, Tuna Orhan, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez ve daha bir çok isim yer almakta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.