Ali Koç’un Oğlu Kaza Geçirdi! Kayak Sırasında Bileğini Kıran Oğlunun Sağlık Durumu Nasıl?

Ali Koç’un Oğlu Kaza Geçirdi! Kayak Sırasında Bileğini Kıran Oğlunun Sağlık Durumu Nasıl?
Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç kaza geçirdi! Kayak yaparken düşüp yaralanan Kerim Rahmi Koç’un durumunun iyi olduğunu ve ayak bileğini kırdığı açıklandı! İşte detaylar...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un oğlu yarı yılda kaza geçirdi. Başkan Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç, yarı yıl tatilinde Courchevel’e gitmişti. Gittiği tatil yerinde kaza geçirdi. Kerim Rahmi Koç, özel uçakla İstanbul’a getirildi.

ÖZEL UÇAKLA İSTANBUL’A GETİRİLDİ

Başkan Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç, yarı yılda ayak bileğini sakatladı. Tatil için kayak yapamaya giden oğlu, ayak bileğini kırarak uçakla İstanbul’a getirildi.

Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç, geçirdiği kaza sonrasında hemen uçakla İstanbul’a getirildi. Ailesine ait olan hastanede tedavi altına alındı. Kerim Rahmi Koç’un bileğini kırdığın ve şu an durumunun iyi olduğu paylaşıldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç, yaşadığı kaza sonrasında hastaneye yattı. Yapılan bir habere göre, 15 yaşında olan Kerim Rahmi Koç, yarı yıl için kayak tatilini gitti. Kayak tatili için Fransada bulunan Courchevel’i tercih eden Kerim Rahmi Koç, kayak sırasında düşerek darbe aldı.

Kayak sırasında geçirdiği kazadan sonra özel uçakla İstanbul’a getirilip ailesine ait olan hastaneye yatırıldı. Burada tedavi altında tutulan Kerim Rahmi Koç’u bileğini kırdığı ortaya çıktı.

Gerekli tedavi sonrasında da Kerim Rahmi Koç’un taburcu işlemleri yapıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu paylaşıldı.

KERİM RAHMİ KOÇ KİM?

Ali Koç’un oğlu olan Kerim Rahmi Koç kimdir? Kerim Rahmi Koç, 12 Mayıs 2088 tarihinde doğdu. Bu tarihte İstanbul’da doğan Kerim Rahmi’nin babası Ali Koç’tur. Ali Koç ve Nevbahar Koç’un oğlu olan Kerim Rahmi ailenin ikinci çocuğudur. Leyla Sadberk Koç adında kız kardeşi var. Koç okulu orta kısmında öğrenimine devam etmektedir.

Ali Koç da 2016 tarihinde gitmiş oldukları yarıyıl tatili sırasında Fransa’nın Courchevel’deki kayak merkezin kayak yaparken düşüp omzunu kırmıştı. Aradan geçen yıllar sonrasında da bu sefer oğlu Rahmi Koç bileğini kırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.