Gratis Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati

Gratis Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati
Gratis mağazalarının çalışma saatleri ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte ayrıntılar. Gratis Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında? Sabah Açılış ve Akşam Kapanış Saati kaç tüm detaylar haberimizde...

Gratis mesai saatleri şubeden şubeye değişiklik gösterir. Genel olarak Gratis şubelerinde mesai sabah 08.00 – 10.00 arası başlar ve akşam 21.00 – 22.00 arasında biter. Gratis’te mesaili çalışma sistemi söz konusudur. Dolayısıyla öğle tatili veya ara tatil yoktur ve öğle saatleri de Gratis çalışma saatleri içindedir. Sabah Gratis şubesinin açılmasıyla, kapanış saatine kadar aralıksız hizmet verilir. Herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması adına, gidilecek olan Gratis şubesinin mesai saatleri özel olarak kontrol edilmelidir.

Gratis Hafta Sonu Hangi Saatler Arasında Açık?

Gratis hafta sonu çalışma saatleri, hafta içinde geçerli olan saatler gibidir. Şubeden şubeye değişmekle birlikte Gratis şubeleri hafta sonu sabah 08.00 – 10.00 arası açılır ve akşam 21.00 – 22.00 arası kapanır. Alışveriş merkezlerinde yer alan Gratis şubeleri hafta içi ve hafta sonu genellikle 10.00 – ve 22.00 arasında hizmet verir.  

Gratis’te Hangi Günler İndirim Var?

Gratis indirim günleri yılın belli günlerinde avantajlı fiyatlarla hizmet verilen günlerdir. Yılbaşı, Sevgililer Günü, Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Efsane Cuma, Anneler Günü gibi özel günlerde Gratis şubelerinde indirimli kampanyalar yapılır. Gratis kampanyalarında %60’a varan indirimli ürünler yer alır.

Özel günlerin dışında, Gratis’te marka bazlı indirimler de gerçekleşir. Gratis’te yer alan markalar yılın belli günlerinde indirime girer. İndirimlerden haberdar olmak için markanın duyurusu takip edilmelidir.

Gratis Kart Nasıl Alınır?

Gratis kart almak için, Gratis şubelerine başvurmak gerekir. Müşteriler, şubeden kolaylıkla Gratis karta sahip olabilir. Şubeye gitmek istemeyen müşteriler ise, kısa mesaj yoluyla başvurularını yapabilir. Gratis kart almak için “GRATIS KAYIT” yazılıp 7899’a gönderilmesi gerekir.

Gratis kart sahibi olan müşteriler, Gratis karta özel kampanya ve indirimlerden kolaylıkla faydalanır.

Gratis Kart Ücretli mi?

Gratis karta sahip olmak isteyen müşteriler, hiçbir bedel ödemeksizin ücretsiz Gratis kart sahibi olabilirler.

Gratis’te Kapıda Ödeme Var mı?

Online Gratis siparişlerinde kapıda ödeme seçeneği yoktur. Gratis’in kendi internet sitesinde yapılan alışverişlerde güvenli online ödeme seçeneğinden yararlanılır. Online alışverişler, Gratis çalışma saatleri kapsamında olmayan saatlerde de 7/24 gerçekleştirilebilir.

Gratis’te Değişim Oluyor mu?

Gratis değişim prosedürü dahilinde kolaylıkla ürün değişimi ve iadesi gerçekleştirilir. Gratis’ten online veya şubeden alınmış bütün ürünler koşulsuz olarak 30 gün içinde iade edilir. Gratis şubelerinden alınan ürünlerin iadesinde, ürünün fişini şubeye götürmek yeterli olacaktır. Nakit veya kredi kartı ödemesi fark etmeksizin, iade edilen ürünün maddi bedeli geri alınır.

Online siparişlerde alınan ürünün iadesinde, ödeme yapılan karta ürün tutarı iade edilir.

Gratis’ten Sürpriz Kutu Nasıl Alınır?

Gratis sürpriz kutusu belli bir ücret karşılığında müşteriye yollanan ürün kutusudur. Bu kutunun içindeki ürünleri müşteri seçmez, Gratis kutunun içine belli ürünler yerleştirir. Kimi zaman sürpriz kutudan, ödenen ücretin çok üstünde ürünler çıkabilir. Kutunun içinde genellikle:

  • Kişisel bakım ürünleri
  • Tırnak ürünleri
  • Cilt bakım ürünleri
  • Duş ve banyo ürünleri
  • Saç bakım ürünleri
  • Toka
  • Krem
  • Makyaj malzemeleri
  • Vücut losyonları
  • Parfümler
  • Vücut spreyleri
  • Küçük elektrikli ürünler yer alır.

Dileyen müşteriler Gratis sürpriz kutusunu, Gratis’in web sitesinden temin edebilirler.

Gratis’te Çalışmak İçin Hangi Şartlar Gerekli?

Gratis’e başvurmak için, markanın internet üzerinden “kariyer” adresinden yararlanılır. Gratis’in kariyer kısmından kolaylıkla başvuru gerçekleştirilebilir. Gratis’te çalışmak için üniversite mezunu olma şartı yoktur. Başvurunun ardından gerçekleştirilen mülakat neticesinde adaylar belirlenen Gratis şubesinde kolaylıkla çalışmaya başlayabilirler.

Gratis’te çalışanlar Gratis çalışma saatleri içerisinde mesai yaparlar ve vardiyalı sistemde çalışırlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.