Saçı Yıprananlar Dikkat! Evde Bakım Artık Çok Kolay!

Saçı Yıprananlar Dikkat! Evde Bakım Artık Çok Kolay!
Eğer saçlarınız yıpranmış, dökülme ve kepeklenmişse bu haber tam sizin için! Evde kendinizin deneyeceği oldukça kolay yöntemlerle saçınıza bakım yapın. Üstelik hepsi hemen hemen tüm evlerde bulunabilir! İşte detaylar...

Saçlarda yıpranma, kepek gibi sorunlar oldukça yaygındır. Bu durum pek çok kişiyi rahatsız eder. Sizler için saçlarınızı iyileştirip güzel görünümünü kazanması için doğal kürler derledik.

Saç sağlığınızı doğal kürlerle evde kendiniz iyileştirin. İşte o doğal yollar:

HİNDİSTAN CEVİZİ SÜTÜ

Hindistan cevizi sütü, potasyum, demir ve yağ asitleri içerir. Yıpranmış ve dökülen saçlar için bire birdir. Saç gelişimi açısından oldukça faydalıdır. Saçların diplerini besler sıcak ve kirden koruyarak nem kazandırır. İçinde bulundurduğu yap asitleri de saç tellerindeki kırılmaları önler ve keratin görevi görür. Böylece saçlarınız güçlenir.

YUMURTA MASKESİ

Yumurta maskesi saç bakımı için oldukça yaygın olarak kullanılan tedavilerdendir. Bunun sebebi yumurta beyazının onarıcı ve besleyici bir yapıda olmasıdır. Yumurta beyazında iyot, selenyum, fosfor, demir, çinko ve kükürt bulunur.

Dökülen saçların yerine yenisin çıkmasını saplayıp daha yumuşak ve parlak saçlar için yardımcı olur. Sağlıklı bir saç görünümü elde etmek için bire birdir.

SOĞAN SUYU

Soğan suyu yüksek kükürtte sahiptir. Saç diplerindeki kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı olur. Yavaş kan dolaşımına sahip olan saç derisi ölü deri hücresine sahip olur. Bu da saç dökülmesine neden olur. Bundan dolayı saç ve saç derisi için soğan suyu uygulamak dökülmeyi önleyecektir. Kükürt saçı güçlendirip yenilenmesi içinde oldukça iyidir.

PATATES SUYU

Saçlarınız kuru, ince ve kırılgansa patates suyu muhteşem bir yöntem olacaktır.

LİMON SUYU

Yıpranmış saçların doğal bir tedavisi için limon suyunda oldukça faydalıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.