Dünya Devi İçecek Şirketinden Akıllı Telefon Adımı! Coca-Cola Akıllı Telefon Üretecek!

Dünya Devi İçecek Şirketinden Akıllı Telefon Adımı! Coca-Cola Akıllı Telefon Üretecek!
Akıllı telefon için artık yeni adreslerden biri de Coca-Cola oldu! Şirket akıllı telefon için kolları sıvadı! Yeni akıllı telefonun tasarım görüntüleri sızdı, iddiaya göre popüler bir üreticiyle bu konuda anlaşmaya gidildi! İşte detaylar...

Dünyaca ünlü içecek firması Coca-Cola yeni bir haberle gündeme geldi. Dünya devi şirket artık akıllı telefon da üretecek! Akıllı telefondan ilk görüntüler de sızdı. Gelen iddialara göre de şirket, oldukça popüler olan bir üretici ile bu konuda anlaştı.

Coca-Cola şirketi kendi akıllı telefon modeli için kolları sıvamış olabilir. Şirket belli pazarlarda sunmayı düşündüğü yeni akıllı mobil cihazlar için birtakım görüşmeler yaptığı açıklandı.

ORTAKLIK HENÜZ AÇIKLANMADI

Hindistan’da konuya dair iddialara ortaya çıktı. Çıkan iddialara göre, içecek firması Coca-Cola kendi akıllı mobil cihazı için oldukça popüler olan bir akıllı telefon markasıyla anlaşamaya gidecek. Şirketin kendi adıyla gelecek olan akıllı mobil cihazların görüntüleri sosyal medyada viral duruma geldi.

Mukul Shurm tarafından paylaşılan bilgilere göre, üretim ortağının adı henüz paylaşılmadı. Anacak akıllı mobil cihazın tasarımı, Realme’nin orta segment modellerine işaret edilmekte. Coca-Cola markalı akıllı telefonun arka panelinde sağ tarafında büyük bir logo yer alacak.

TELEFON ŞİRKET TEMASIYLA UYUMLU OLACAK

Üretilecek olan cihazın ikili kamera kurulumuna sahip olduğu da görüldü. Üretilecek olan akıllı mobil cihazın şirketle uyumlu olacağı söylenildi. Şirketin temasıyla uyum içerisinde olacak. Yani hem aksesuar hem de işletim sistemi arayüzü Coca-Cola2nın kırmızısına dikkat çekecek şekilde olacak.

Bunun haricinde Coca Cola’nın ortaklığın resmi onayının ve mobil cihazın lansmanının bu çeyrekte açıklığa kavuşması beklentiler arasında. Merakların en kısa sürede giderilmesi bekleniyor.

Coca-Cola’dan gelecek olan akıllı mobil cihazlar merak içinde bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.