Borcu olanların dostu PTT, 50 bin TL’lik destek paketlerini hazırladı! Sadece başvuru yapanların hesabına geçecek! T.C. kimlik numaranızı bilmeniz yeterli…

Borcu olanların dostu PTT, 50 bin TL’lik destek paketlerini hazırladı! Sadece başvuru yapanların hesabına geçecek! T.C. kimlik numaranızı bilmeniz yeterli…
Nakde ihtiyacı olup da kredi notundan çekinen vatandaşların imdadına PTT yetişti. 50 bin TL’ye kadar kredi sağlayacak olan PTT, yeni kredisinin şartlarına ilişkin duyuru yaptı. İşte PTT kredi şartları…

Mali açıdan önemi çıktıları olan koronavirüs pandemisi, vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarını da artırmaya başladı. Ekonomik kaygıların yükseldiği dünyada resesyon endişeleri tavan olmaya başlamışken; bu kaygılardan Türkiye de nasibini aldı. Son araştırmalara göre, Türkiye’deki her iki kişiden biri bankalara borçlu iken; borçlu vatandaşın imdadına yetişen PTT oldu.

Geçmişte telefon ya da telgraf gibi hizmetler veren PTT, posta konusunda kendisini geliştirerek, hizmetlerini artırmaya başladı. Şimdilerde hayata geçirdiği kargo hizmeti ile Türkiye’nin 81 iline hizmet vermeyi sürdüren PTT, aynı zamanda kendi çatısı altından maaş alan vatandaşlara da bankacılık hizmeti vermek için hazırlıklarını tamamladı. Bankacılık kapsamında sadece maaş verme, havale ya da diğer işlemleri yapmayan PTT, aynı zamanda kredi sağlamaya da başladı.

PTT KREDİSİNE TALEP ARTTI

Bankacılık sektörüne gerçekleştirdiği iş birliği ile adım atmış olan PTT, bir süre önce Aktifbank üzerinden kredi sağlamaya başlamıştı. 5 bin TL ile 50 bin TL arasındaki kredi tutarları için başvuruları kabul eden PTT, 36 aya kadar vadeyle kredi vermeye bu yıl da devam edeceğini duyurdu. Sevilen PTT kredisine talep de attı.

Sadece T.C. kimlik numarası ile başvuru yapılabilecek olan PTT ihtiyaç kredisi kapsamında başvuruların bankaya gitmeden de yapılabileceği öğrenildi. Buna ilişkin bir duyuru yayınlayan PTT ve Aktifbank, kredi almak isteyen vatandaşların ‘KREDI’ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numarasını yazarak, 3050’ye kısa mesaj ile göndermesi gerektiğini ifade etti.

KREDİ NOTU PTT KREDİSİ İÇİN ÖNEMLİ

Aktifbank ile gerçekleştirdiği iş birliği doğrultusunda ihtiyaç kredisi vermeye başlamış olan PTT, krediyi alabilecek olan müşterilerine ilişkin de bilgilendirme gerçekleştirdi. Maaş şartı koyan PTT, kredi başvurusunu yalnızca kendisinden maaş alan emeklilere özel yürürlüğe soktuğunu belirtti. Öte yandan PTT’den kredi notuna ilişkin de bilgilendirme geldi.

PTT şubesi ya da Aktifbank üzerinden başvuru yapılabilecek olan PTT kredisi için sadece kimlik kartı yeterli olacağı duyuruldu. Kredi notu 1100 puanın altında olanların da başvuru yapabileceği PTT kredisi kapsamında kredi notunun dikkate alınacağı bilgisi de yer aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.