TOGG Ön Siparişleri İçin Yeni Bir Adım Daha Atıldı! Ön Sipariş İşlemleri Artık Daha Kolay!

TOGG Ön Siparişleri İçin Yeni Bir Adım Daha Atıldı! Ön Sipariş İşlemleri Artık Daha Kolay!
Türkiye’nin yerli ve milli arabası olan TOGG’a ait uygulama yayınladı. Akıllı telefonlara kolaylıkla indirilebilen bu uygulama ile gerçek yaşamın daha keyifli ve eğlenceli bir hale dönüşmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun kısaltması olan TOGG, kendi uygulamasını yarattı. TOGG’a ait olan uygulama Trumore yayına girdi. Google Play, App Store ve AppGallery’de yayınlanan uygulama ile kullanıcıların büyük kolaylıklara sahip olması hedefleniyor. Bu uygulamayı indiren kullanıcılar, uygulamada yer alan çekilişlere katılarak, TOGG ön sipariş verme hakkı kazanabilecek.

İlk Açıklama Twitter’dan Geldi

TOGG’a ait uygulama olan Trumore’un tanıtımına dair ilk açıklama TOGG’un resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Yapılan açıklamada; ‘’ İster NFT açık artırmasıyla ister YeniLig'de yarışarak ister çekilişe katılarak Togg akıllı cihazı için ön sipariş verme hakkı kazanın.’’ ifadeleri yer aldı.

İlk Siparişler Uygulama Üzerinden Alınacak

TOGG’un CEO’su Gürcan Karakaş, TOGG ile ilgili ön sipariş işlemlerine dair bilgilere ilk kez, katıldığı Las Vegas'taki Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te yer vermişti. Burada yaptığı açıklamalarda CEO Gürcan Karakaş; ‘’Testler tamamlandıktan, homologasyon ve tip onayı çıktıktan sonra artık trafiğe çıkmaya hazır araçlarımız olacak. Bunların ön siparişlerine de şubatın ikinci yarısından itibaren çıkmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 yılı boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımız Trumore uygulaması üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak üreteceğimiz ve açık artırma ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak’’ ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.