Gaziantep'te Tüp fiyatları zamlandı! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz ve Milangaz tüp fiyatları ne kadar oldu?

Gaziantep'te Tüp fiyatları zamlandı! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz ve Milangaz tüp fiyatları ne kadar oldu?
Mutfak tüpü satın alacaklara kötü haber geldi. Yeni yılda tüp fiyatları bir kez daha güncellendi. Aygaz, İpragaz, Bizimgaz ve Milangaz tüp fiyatlarında son durum merak ediliyor…

Tüm dünyada enerji krizinin sert biçimde yaşandığı 2022 yılında fiyatı en fazla yükselen ürünlerden biri de tüp oldu. Geçen sene rekor fiyatlara ulaşan tüp satın almak isteyenlere kötü haberler gelmeye devam ediyor. Artan maliyetler ve enerji fiyatları sebebiyle tüp fiyatlarına 2023 yılında da zam yapıldı. İpragaz, Bizimgaz ve Milangaz ve Aygaz gibi önde gelen tüp markalarının son fiyat listesi araştırılıyor.

2023 Aygaz Tüp Fiyatları Ne Kadar?

Yeni yılda Aygaz tüp fiyatına gelen zammın ardından güncel fiyat listesi merak konusu oldu. Aygaz 12 kg tombul ev tüpü ve 12 kg Mini valfli uzun ev tüpü fiyatları 345 TL’ye çıkarken Aygaz maksi tombul tüp 350 TL oldu. Aygaz mini tüp ise 75 TL’den satışa sunuluyor.

2023 Milangaz Tüp Fiyatları Ne Kadar?

Geçen sene olduğu gibi yeni yılda da enerji maliyetlerindeki artış vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. En çok tercih edilen markalardan Milangaz 12 kg uzun vanalı ve tombul siboplu ev tüpü fiyatları 325.50 TL’ye yüksekdi. Milangaz 26 kg ticari tüp 656 TL’den satılırken 2 kg dar çember piknik tüpü fiyatı ise 62.50 TL’ye kadar çıktı.

2023 İpragaz Tüp Fiyatları Ne Kadar?

Yurdun dört bir yanındaki vatandaşları yakından ilgilendiren tüp fiyatları 2023’te bir kez daha zamlandı. Buna göre İpragaz piknik tüpü 2 kg fiyatı 64 TL olurken 12 kg ev tüpü ve 12 kg uzun tüp fiyatları 325 TL’yi buldu.

2023 Tüpgaz Tüp Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye çapında geniş bir müşteri kitlesi bulunan Tüpgaz firması tüm tüp çeşitlerine zam yaptı. Tüpgaz 2 kg piknik tüpü fiyatı 64 TL olurken 12 kg ev tüpü fiyat 325 TL’ye yükseldi. Tüpgaz 24 kg ticari tüp fiyatı 657 TL, 45 kg sanayi tüpü fiyatı ise 1217 TL oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.