Bulaşık Makinesi Hileleri ile Bardaklarınız İlk Günkü Gibi Olacak!

Bulaşık Makinesi Hileleri ile Bardaklarınız İlk Günkü Gibi Olacak!
Bulaşık makinesinde yıkanan bardaklar çoğu zaman sisli bir görünüme sahip olarak makineden çıkıyor. Bu durum, bardakların birkaç kez bulaşık makinesinde yıkanmasının ardından gözlenmeye başlıyor. Bardakları pırıl pırıl yapacak yöntemler açıklandı! İşte detaylar...

Birçok kadının dert yandığı o konu için hileler açıklandı. Bulaşık makinesinde yıkanan bardakların sisli bir görünüme sahip olması hemen hemen herkesin başına gelen bir olaydır. Özellikle cam bardaklarda net bir şekilde gözlenen bu durum, bardakların yıkanmamış ve hala kirliymiş gibi gözükmesine neden oluyor. Bulaşık makineleri çalıştırılmadan önce yapılacak ufak dokunuşlar ile cam bardakların ilk günkü gibi parlaması artık mümkün. Bazı kişileri oldukça şaşırtan bu yöntem, temizlik uzmanları tarafından açıklandı.

Bardaklar İlk Günkü Gibi Parlayacak

Bulaşık makinesinin çalıştırılmasından önce yapılacak küçük bir dokunuş, cam bardakları misafirlerinizin önüne herhangi bir açıklama yapmadan koyabilmenize imkan sunacak. ‘’Bulaşık makinesinden bu şekilde çıktı!’’ gibi açıklamaların yapılmasına mecbur bırakan bu durum, oldukça küçük ve basit bir çözüme sahipmiş. Bu yöntem ile artık cam bardaklar pırıl pırıl gözükecek.

Bir Parça Folyo ile Temizliği Tamamlayın

Temizlik uzmanlarının yaptığı açıklamalarda, bulaşık makinesinin içerisine atılacak olan top haline getirilen bir parça alüminyum folyo, cam bardakların ışıltılı günlerine geri dönmesini sağlıyor. Alüminyum folyo ile birlikte bulaşık makinesine eklenecek bir bardak beyaz sirke hem cam bardakların parlamasını hem de yemek artıklarının daha kolay bir şekilde çıkartılmasını sağlıyor.

Brittany Kline Açıkladı!

Temizlik uzmanı olan Brittany Kline herkesi şaşırtan ve yeni tartışmalara neden olan alüminyum folyo kullanımı için şunları söyledi; ‘’ Alüminyum, çatal bıçak takımınızdaki herhangi bir birikmeyi gidermeye ve onu yeni gibi görünmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca, önceden oluşan su lekelerini yok etmenin harika bir yoludur.’’

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.