Al Sancak Dizisi Yayına Başlıyor! Al Sancak Dizisi Nerede Çekiliyor?

Al Sancak Dizisi Yayına Başlıyor! Al Sancak Dizisi Nerede Çekiliyor?
TRT’de 19 Ocak Perşembe günü yayına girecek olan Al Sancak dizisi heyecanla bekleniyor. Diziden yayınlanan ilk kareler, izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı. İşte detaylar..

19 Ocak 2023 Perşembe akşamı, TRT ekranlarında yayına girecek olan Al Sancak dizisi, izleyicide büyük bir merak uyandırdı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin üstün başarılarını konu alan dizinin baş rollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali paylaşıyor. Dizide Al Sancak Timi’nin üstün başarıları ele alınırken, izleyicilerin soluksuz olarak takip edeceği sahneler büyük dikkat çekti.

Al Sancak Dizisinde Kimler Oynuyor?

TRT ekranlarında 19 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Al Sancak dizisinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali’ye; İdris Nebi Taşkan, Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel eşlik ediyor.

Al Sancak Dizisi Nerede Çekiliyor?

İzleyicinin merakla beklediği Al Sancak dizisinin çekimleri için İstanbul tercih edildi. İstanbul’un çeşitli yerlerinde çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Muzaffer Can Emre yer alırken dizinin senaryosunda ise; Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan yer alıyor.

Al Sancak Hangi Konuyu Ele Alıyor?

TRT ekranlarında başlayacak olan Al Sancak dizisi, dünyada başlayan kaos çağında, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olması ve bununla birlikte enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılması ile yeni bir döneme girilmesini konu alıyor. Bu durumlar karşısında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, özel kuvvetler bünyesinde, yurt içi ve yurt dışında nokta atışı operasyonlar gerçekleştirecek seçkin timler oluşturmasını ve bu timler arasında yer alan Al Sancak Timi’nin üstün başarılarını anlatıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.