Müge Anlı’yı Çarpık İlişkileriyle Çıldırtmıştı; Derya Yalçınkaya’nın Vasiyeti Ortaya Çıktı! “Cenazeme Oğlumu Çağırın, Mezarıma Çiçek Getirmeyin…”

Müge Anlı’yı Çarpık İlişkileriyle Çıldırtmıştı; Derya Yalçınkaya’nın Vasiyeti Ortaya Çıktı! “Cenazeme Oğlumu Çağırın, Mezarıma Çiçek Getirmeyin…”
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vuran isimlerden biri olan Derya Yalçınkaya’nın geçmişte sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım sosyal medya kullanıcılarının gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar...

ATV ekranlarından seyirci karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına eski eşinin ölümü üzerine konuk olmaya başlayan Derya Yalçınkaya, programda ilginç detayların ortaya çıkmasıyla birlikte sosyal medyadaki hemen hemen herkesi tanıdığı bir isme dönüşmüştü. Eski eşiyle yaşadığı köyde pek çok kişiyle ilişkiye girdiği ve bu ilişkileri eşine anlattığı mesajların stüdyoda okunmasının ardından herkesin tanıdığı bir isim haline dönüşen Derya Yalçınkaya’nın vasiyeti ortaya çıktı.

Olaya basın yasağı gelmesi nedeniyle Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılan Derya Yalçınkaya, programda hakkındaki iddiaları yalanlaması ve ortaya çıkan çarpık ilişkiler yumağı ile programın sunucusu Müge Anlı’ya zaman zaman zor anlar yaşatmıştı. Sosyal medya hesabından vasiyetini paylaşan Derya Yalçınkaya, mallarını tek tek bölüştürdü.

DERYA YALÇINKAYA, VASİYETİNİ YAYINLADI

Bir süredir ortalarda görünmeyen Derya Yalçınkaya’nın sosyal medya hesabından geçmişte paylaştığı bir gönderi ortaya çıktı. Sosyal medya paylaşımında vasiyetini aleni bir şekilde paylaştığı görülen Derya Yalçınkaya’nın ‘Eğer bir gün ölürsem…’ diye başlayan paylaşımı herkesi şoke etti. Derya Yalçınkaya’nın paylaşımının ilk kısmında şu ifadeler yer aldı:

“Eğer bir gün ölürsem anneme en son söyleyin, o dayanamaz. Bütün organlarımı bağışlayın, cenazeme oğlumu çağırın. Onun için elinden geleni yaptığımı söyleyin. Eşyalarımı ihtiyaç sahiplerine bağışlayın, ağlamayın, üzülmeyin.”

TELEFONUNU KIZ KARDEŞİNE BIRAKTI

Müge Anlı’da ortaya çıkan çoklu ilişki kanıtları ile sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasına bir dönem girmiş olan Derya Yalçınkaya, bir dönem sosyal medya hesabından paylaştığı açık vasiyetinde ilginç ifadelere yer verdi. Telefonunu kardeşine bırakan Derya Yalçınkaya, paylaştığı açık vasiyeti şu ifadeler ile noktaladı:

“Beni orda yalnız bırakmayın korkarım. Mezarıma çiçek getirmeyin onlar da benim gibi solmasın. Hakkım bir kişi hariç herkese helal olsun… Tabutuma kimse sarılmasın. Çünkü bu hayatta kollarım boş kaldı. Telefonumu kız kardeşime verin, o halleder. Ailem sizi çok seviyorum, sakın unutmayın. Oğlum Alparslan size emanet.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.