Mars’ın Hareketleri Her Şeyi Etkiledi, Burçlar İçin Zor Bir Gün Başladı! İşte 13 Ocak 2023 Günlük Burç Yorumları…

Mars’ın Hareketleri Her Şeyi Etkiledi, Burçlar İçin Zor Bir Gün Başladı! İşte 13 Ocak 2023 Günlük Burç Yorumları…
Zor duyguların hakim olacağı yeni bir güne uyanan astrolojide burçları nelerin beklediği çoktan belli oldu! İşte 13 Ocak 2023 günlük burç yorumları…

Astroloji tutkunlarının yakından takip ettiği günlük burç yorumları belli oldu. Yeni günde burçların zor duygular ile sınanacağı görülürken, bugünün bazı şeyleri yeteri kadar düşünmeden yapmanın ne denli zarar verebileceğinin farkına varılacağı bir gün olduğunu söylemek de son derece mümkün. Düşünmeden güne başlamamanız gereken bugün de bakalım sizin burcunuzu neler bekliyor!

Mars’ın hareketlerinden zaman zaman ters etki alan burçlar, henüz retronun etkisinden çıkmak üzere iken, şimdide Mars ay düğümü kare açısı etkisi altında kalmaya başladı. Bu nedenle de bu ara zor zamanlar geçiren burçların genel gündemi; sahiplenme, saplantı ya da suçluluk duygusu üzerine. Hatta bugün pek çok burç için tehlikeli sırları açığa çıkacakmış hissinin doğacağı güvensizlik günü!

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI BELLİ OLDU

Bugüne biraz daha temkinli başlayacak olan Koçlar, son zamanlarda sırları ifşa oluyormuş gibi hissediyor. Çok da yanlış değil, zira bu zamanların Koçların gizli kapaklı işler değil; tam aksine ışıkların altında olacağı işler yapma zamanı! Şimdilerde kendilerini suçluluk ve korku içerisinde hisseden Boğaların endişe girdabından biraz önce kurtulup, anın tadını çıkarması gerekiyor. Söz konusu İkizler ise, onları bugün en çok endişelendiren şey bir gruba ait olmak olacak. Oysaki, adil bir zihniyete sahip olan İkizler için endişe falan söz konusu olmayacak!

İlişkilerinde hemen sonuca gitmek isteyen Yengeçlerin günü geldi çattı! Sakin ve duyduklarının kaynağını araştıran Yengeçler için bugün herhangi bir tehlikeli durum gözükmüyor. Gelelim Aslanlara! Biliyoruz, her şeyi aynı anda yapmak ve başaralı olmak sizin doğanızda var. Ama Mars’ın hareketlerinin size olan ters açı etkisini unutmayın ve bugün tüm işleri planlı bir şekilde yapmayı deneyin. Aksi halde kaosa sürüklenmeniz kaçınılmaz. Yoğun ilişkiler ve ortaklıklar konusunda üzerinde baskı hisseden Başaklar, güç dengesinin bozulmasından rahatsız. Özellikle mali konularda birtakım sorumluluk olması muhtemel gören Başakların odaklanıp bir an önce dengeyi bulması gerekiyor.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINDA ASTROLOJİK HAREKETLER ETKİLİ

Astrolojik hareketler elbette günlük burç yorumlarında etkili. Bu nedenle ters açı etkisi altında kalacak bir diğer burç olan Teraziler için bugün eski ve yeni tanışmışlıklar arasında kalınacak devasa problemli bir gün olacak. Terazilerin yapması gereken seçimler varken, özellikle bu seçimlerde adil olmak son derece önemli. Sağlık açısından sorunlar yaşaması çok olası olan Akrepleri ise bugün olumsuzluk içerisinde boğulacakları bir gün bekliyor. Oysaki biraz umut Akreplere ne iyi gelecek! Gelelim Yaylara; bir süredir güven duygusundan uzak olmaları çok muhtemelen. Bu güvensizlik ile Yayların başını bir belaya sokması kaçınılmazken, yapması gereken tek şey güvensizlik hissini ve diğer tüm sorunları kendisinden uzaklaştırmaya çalıştırmak.

Drama kral ve kraliçeleri Oğlaklar, bir süredir olmadığı biri gibi davranıyor ve hissediyor. Duygusal olaylardan pek de etkilenmeyen Oğlaklar, son zamanlarda yaşadıkları güvensizlik hissinin kurbanı olan bir başka burç. Abartmaya gerek yok, olayları yeniden tarafsız bir gözle görmek Oğlakların çıkış noktası! Değişmesi gereken noktaları görmezden gelerek, sürekli kaderini kandırmaya çalışan Kovalara kötü haber: başaramazsınız! O yüzden kuralları esnetmeye ya da kısa yollar aramak yerine hedeflerine odaklanan ve ciddi bir çaba sarf eden Kovalar, bu yıl karşılığını alacak. Ve son olarak Balıklar: bugün onların nereye ait olduğunu sorgulayıp, arkadaş gruplarında değişiklik yapmak istemesi çok muhtemelen. Eğer, yeni insanların daha iyi geleceğine ilişkin bir his taşıyorsanız, hiç beklemeyin!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.