Gaziantep'te TAKSİLERE ZAM! Gaziantep'te Taksiye Binecekseniz DİKKAT zamlandı! İşte Yeni Taksi Ücreti Tarfesi...

Gaziantep'te TAKSİLERE ZAM! Gaziantep'te Taksiye Binecekseniz DİKKAT zamlandı! İşte Yeni Taksi Ücreti Tarfesi...
Asgari ücret açıklanmasının ardından zam haberleri gelmeye devam ediyor. Uzun zamandır zam taleplerini dile getiren taksiciler, sonunda bekledikleri zammı aldı.

Taksiciler, uzun zamandır artan maliyetlere dayanamadıklarını belirterek, zam talebinde bulunuyorlardı. Görüşmelerin ardından 11 Ocak Çarşamba günü itibariyle taksimetre tarifelerine zam yapıldı. 10 lira olan taksimetre açılış ücretleri 15 lira oldu.

Yapılan zamdan memnun olun taksiciler, diğer taraftan taksimetre güncelleme ücretlerine isyan ettiler. Geçtiğimiz yıl taksimetre ayarına 900 lira verdiklerini belirten taksiciler bu yıl bin 800 lira vereceklerini söylediler.

Taksimetre zammından memnun olduklarını belirten Konak Taksi durağı Başkanı Mehmet Ali Kabur, “Taksimetre açılışları 15 lira oldu. Bu beklediğimiz bir zamdı. Zamdan önce maliyetine çalışıyorduk. Şu anki yakıta ve enflasyona göre beklediğimiz bir zamdı. Eğer yakıt  bu şekilde kalırsa bu zam bizim için yeterli. Bu şekilde ne biz mağdur oluruz ne de halkımız. Kısa mesafede 35-40 lira olur. İndi bindi ise 40 lira oluyor.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.