Citroen 2023 Ocak Fiyat Listesini Güncelledi! Yeni Citroen C4X Fiyatı Ne Kadar?

Citroen 2023 Ocak Fiyat Listesini Güncelledi! Yeni Citroen C4X Fiyatı Ne Kadar?
Fransız otomotiv devi Citroen, lansmanını geçtiğimiz haziran ayında Türkiye’de yaptığı yeni C4X modelinin fiyatlarını açıkladı. Şirketin internet sitesinde paylaşılan güncel fiyat listesine göre C4X fiyatı 722 bin TL’den başlayacak…

Türkiye’de geniş bir müşteri kitlesine hitap eden Citroen markasının en çok ilgi gören modellerinden biri yeni C4X modeli oldu. SUV ve sedan tipini bir araya getiren yeni tasarımıyla dikkat çeken otomobilin özellikle Türkiye’de geniş satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. Haziran ayında yapılan tanıtımı sırasında Türkiye pazarına uygun bir otomobil olarak değerlendirilen yeni Citroen C4X fiyatları belli oldu. Fransız otomobil üreticisi resmi web sitesinden yaptığı duyuruda 2023 yılındaki satış fiyatlarını güncelledi.

2023 Citroen C4X Fiyatı Açıklandı

Türkiye’de ocak ayından itibaren piyasaya sürülmesi beklenen yeni C4X modelinin fiyat listesi güncellendi. Aynı görünüme sahip yüzde 100 elektrikli versiyonu e-C4X modeliyle birlikte ocak ayında satışına başlanan aracın tasarımı dikkat çekiyor. Bir fastback otomobilin silüetini taşıyan yeni C4X aynı zamanda SUV modern duruşunu ve 4 kapılı sedanın işlevselliğini bir araya getiriyor. Yeni C4X modelinin en düşük donanım seviyesine sahip Feel versiyonu 722 bin TL’den başlayan fiyatla satışa sunuluyor.

Citroen C4X Farklı Donanım Paketleriyle Satışta

Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Citroen C4X modelinin 1.2 PureTech 130 HP EAT8 otomatik vitesli Feel Bold donanım fiyatı 828.000 TL oldu. Aynı motor gücüne sahip Shine donanım fiyatı 899.500 TL olurken, Shine Bold donanımı ise 934.500 TL’den satışa sunulacak. Dizel motorlu yeni Citroen C4X satın almak isteyenler için 1.5 BlueHDi 130 HP EAT8 Feel Bold donanımı 873.000 TL’den, Shine donanımı 944.500 TL’den ve Shine Bold donanımı ise 979.500 TL’den satılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.