Prof. Dr. Canan Karatay Yine Çok Konuşulacak! Mucizevi Karışım Tarifi Verdi! Artık Hasta Olmayacaksınız!

Prof. Dr. Canan Karatay Yine Çok Konuşulacak! Mucizevi Karışım Tarifi Verdi! Artık Hasta Olmayacaksınız!
Prof. Dr. Canan Karatay katıldığı programlarda yaptığı açıklamalar ve verdiği tarifler dışında kendi Youtube kanalında verdiği tariflerle de sıklıkla gündeme geliyor. Karatay, Youtube kanalı üzerinden yaz ve kış boyunca tüketmiş olduğu karışımı açıkladı. İşte detaylar...

Kışın artışa geçen birçok hastalıktan korunma yolları aranırken Prof. Dr. Canan Karatay, youtube kanalından paylaştığı videoyla kendisinin sıklıkla tükettiği ve hastalıklara karşı kalkan görevi gören o karışımı takipçileriyle paylaştı. Bu karışım sayesinde insanların bağışıklık sisteminin güçleneceğini ve doğal kolajen alımının gerçekleşeceğini takipçileriyle paylaştı.

TAM BİR KOLAJEN DEPOSU

Prof. Dr. Canan Karatay, videosunda kolajenin insan sağlığı için çok yararlı bir besin olduğunu paylaştı. Ancak kolajen tüketiminde yapay kolajenlerden uzak durulması gerektiğini söyledi. "Kelle paça en doğal kolajendir, mineral doludur, kemiğin tüm mineralleri ona geçer. Ben ‘kelle paça’ dediğim zaman insanlar benimle alay ediyor. Etsinler ne yapalım... Kelle paça içemeyenler kemik suyuyla da doğal yoldan kolajen alabilir. Kasaptan kemik alıp onu 3-6 saat arası kaynatıp suyu içilebilir.” dedi.

ÇOCUKLAR DA BU KARIŞIMDAN İÇEBİLİR

Yaz kış kemik suyu içtiklerini söyleyen Karatay, bir kupa dolusu kemik suyuna yarım limon sıkılıp, bir çay kaşığı da kristal kaya tuzu koyduğunu ve bu karışımı her sabah kahvaltıdan önce içtiklerini söyledi. Bu içeceğin vücudun hastalıklara karşı direncini, kemikleri, kasları ve kas bağlarını güçlendirdiğini belirten Prof. Dr. Canan Karatay, antikorların kemik suyu çorbada, işkembe çorbasında, kelle paça çorbasında bolca bulunduğu ve çocukların da bunu içmesi gerektiğini, kemiklerinin güçlenip boylarının uzayacağını söyledi.

Dışarda sağlıklı bir yemek olmadığının altını çizen Karatay, ev yemeğinin çok önemli olduğunu ve yapılacak en basit şeyin de yumurta olduğunu söyledi. En fazla 6 dakika kaynatılması gerektiğini söyleyen Karatay, yumurtanın sarısı ile birlikte yenilmesi gerektiğini, beyni geliştirdiğini ve bu yüzden öğrenciler için de çok önemli olduğunu belirtti.

“Özellikle öğrenciler için çok önemli. Hepsini bir arada olmamak üzere, gün içinde 9-10 tane yumurta yenmesinde sakınca yoktur.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.