Gaziantep'te EKMEĞE ZAM ÇILGINLIĞI! Gaziantep'te Fırıncılar Odası’nın ardından, Pideciler Odası da EKMEĞE ZAM YAPMAK İÇİN BAŞVURDU! SOMUN 4.50 TL OLACAK

Gaziantep'te EKMEĞE ZAM ÇILGINLIĞI! Gaziantep'te Fırıncılar Odası’nın ardından, Pideciler Odası da EKMEĞE ZAM YAPMAK İÇİN BAŞVURDU! SOMUN 4.50 TL OLACAK
Sıcak Haber! Türkiye genelinde şehirlerde ekmek zammı haberi gelirken, Gaziantep’te de ekmeğe zam için esnaf odaları çalışma içerisinde. Fırıncılar Odası’nın ardından, Pideciler Odası da zam oranını belirlemek için çalışmalara başladı.

Yeni yılın başlaması ile beraber zamlar da gündemdeki yerini aldı. Diğer illerde açıklanan ekmek zammının ardından Gaziantep’te de  zam kararının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta Fırıncılar Odası, 3,75 TL olan francala ekmeğin ülke genelinde 5 liradan satılmaya başlamasının ardından 4,50 TL olması için başvuruda bulunduğunu açıklamıştı.


Gündemdeki zam söylentilerinin ardından görüşünü aldığımız Gaziantep Pideciler Simitçiler ve Yufkacılar Odası Başkanı Abdullah Sarı da zam için çalışma yaptıklarını belirtti. Sarı, “Şu anda daha zam talebimiz olmadı. Evet fırıncılar zam talebinde bulundular. Biz komisyonun toplanmasını bekliyoruz. Ondan sonra zam talebinde bulunacağız” dedi.

Ekmekçi esnafı ile ilgili iki odanın zam kararının ardından, ekmeğe zammın artık kaçınılmaz olduğu dile getiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.