Ömer Dizisi Konusu Nedir? Ömer Dizisi Oyuncuları Kimler?

Ömer Dizisi Konusu Nedir? Ömer Dizisi Oyuncuları Kimler?
Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Ömer dizisi konusu ve oyuncuları nedeniyle büyük merakla bekleniyor. Yeni başlayacak olan dizi bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Başrollerinde ünlü oyuncuların yer aldığı dizide Selahattin Paşalı bir müezzin karakterine hayat verecek. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ise Gamze isimli karakteri canlandıracak. Peki, Ömer dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Yeni başlayacak dizi hakkındaki merak sürüyor. Star TV’nin yeni dizisi olacak bu projede ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ve Netflix’te yayınlanmış olan Aşk-101 dizisiyle tanınan başarılı oyuncu Selahattin Paşalı yer alıyor. Paşalı, dizinin ismini aldığı Ömer karakterini canlandırıyor. Yayınlanan fragmanıyla birlikte yakışıklı oyuncunun ezan okuduğu sahneler büyük dikkat çekmişti.

ÖMER DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Ömer dizisinin oyuncu kadrosunda birçok başarılı isim yer alıyor. Oyuncular arasında, Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı, Merve Dizdar, Melike Güner, Muharrem Türkseven, Serpil Gül, Gamze Karaduman, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Zerrin Sümer ve Barış Falay gibi isimler bulunuyor.

Dizide Ömer karakteri, sevgi dolu bir müezzin olarak yer almakta. Bu karakter konu aşk olduğunda ise kararlı ve cesur birisi olarak seyirci karşısına çıkıyor. Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Gamze ise yıllar sonra aile evine dönen bir kadın. Şimdi ise o ailenin kurallarına göre yaşamak zorunda kalıyor.

ÖMER DİZİSİ KONUSU

Ömer dizisinde terk etmiş olduğu mahallesine yıllar sonra geri dönen Gamze ve cami hocasının oğlu olan müezzin Ömer’in zorlu durumlara rağmen peşinden koşacakları bir aşk anlatılıyor.

Yakışıklı oyuncu Selahattin Paşalı bu dizide, yaşamış olduğu mahallenin camisinde müezzin olmasının dışında ayrıca ortaokulda geçici olarak din dersi öğretmenliği yapmaktadır. Ömer, iç dünyası zengin olan, resim yapmaktan hoşlanan, az ama öz konuşan biri olarak yeri geldiğinde azimli, cesur ve inatçı birisine dönüşebiliyor. Mahalleye deri dönen Gamze ile birlikte tüm hayatı bir anda değişikliğe uğrayan Ömer ise, ona olan aşkından kaçamıyor ve tüm zorluklara rağmen bu aşka tutunmak istiyor. Dizide Gamze karakteri ise başarılı oyuncu Gökçe Bahadır tarafından canlandırılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.