Arka Sokaklar Dizisinde Beklenmeyen Final! Arka Sokaklar Bitti Mi? Arka Sokaklar Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Arka Sokaklar Dizisinde Beklenmeyen Final! Arka Sokaklar Bitti Mi? Arka Sokaklar Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
17 yıldır dizi hayatına devam eden Arka Sokaklar, en son 638. Bölümüyle yayınlandı. Her hafta Cuma günü Kanal D ekranlarında yayınlanan bu dizi bir süredir yayın akışlarında görülmemekte. Bu nedenle de dizinin hayranları Arka Sokaklar’ın neden yayınlanmadığını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Bir süredir yeni bölümü çıkmayan Arka Sokaklar, seyircileri tarafından merak edilmeye başlandı. Her Cuma ekranlara gelen bu dizi hakkında insanların akıllarına bazı sorular geliyor. Bu sorulardan biri de dizinin yayın hayatına devam etmeyecek oluşu. Peki Arka Sokaklar dizisi final mi yaptı?

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Arka Sokaklar dizisi uzun yıllardır süregelen ve takip edilen bir diziydi. Bir süredir yeni bölüm çıkarmayan bu dizinin neden yayınlanmadığı merak konusu oldu. Dizi en son 18 Kasım 2022 tarihinde 638. Bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizinin takipçileri bu konuyla alakalı uzun süredir bir cevap bekliyordu. Merak edilen açıklama İlker İnanoğlu tarafından yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde dizi hakkında bir açıklama yapıldı. Arka Sokaklar dizisinin yapım şirketi bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “Dizinin yapımcılığını yapan Türker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayına ara vermiştir." Diye söylendi.

Ardından İlker İnanoğlu’ndan da bir açıklama geldi. “Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz” dedi.

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünün hangi tarihte olacağıyla ilgili henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

ARKA SOKAKLAR DİZİ KONUSU

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan sivil polis ekibi, minibüsleriyle İstanbul’un sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan kanunsuzluklarla savaşırlar. Polisler görevleri sırasında değişik ve farklı insan hikayeleriyle karşılaşırlar. Bazen gülümseten, bazen de iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve babalığıyla yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine yol gösteren kişi de Rıza Baba’dır. Rıza Baba dizide; ekibe hem mesleğe hem de hayata dair birçok şey öğretir ve unutulanları hatırlatır. Ayrıca dizide polislerin aile hayatlarına da sıklıkla yer veriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.