Yerli Otomobil Togg’dan Sürpriz Açıklama! Togg Ne Zaman Çıkacak?

Yerli Otomobil Togg’dan Sürpriz Açıklama! Togg Ne Zaman Çıkacak?
Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü teknoloji fuarı CES’e katılan Togg, fuarda diğerlerinden daha farklı bir konseptle yer aldı. Togg CEO’su Gürcan Karakaş otomobille ilgili yeni bilgiler verdi. İşte detaylar...

Türkiye’nin elektrikli yerli otomobili Togg, insanlar tarafından merakla bekleniyor. CES fuarına katılım gösteren Togg’un fuarda 3. aracını tanıtması bekleniyordu fakat Togg, fuarda daha değişik bir konsept sergiledi.

TOGG, CES FUARINA KATILDI

Gürcan Karakaş, katılımcılara yaptığı sunum sonrasında TRT Haber’in canlı yayınında bazı açıklamalarda bulundu.

"Burası şampiyonlar ligi, tüm dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından bir tanesi. Burada teknoloji firmaları ve tüketiciler bir araya gelip ürünlerinin geleceğini, yarından sonrasını görüşüyorlar, paylaşıyorlar. Biz de onu yaptık. Dikkat ederseniz şu anki fuar alanımızda bir tane akıllı cihazımız, aracımız yok ama onun yerine mobilitenin yarından sonrasını ifade eden yeni mobiliteyi ifade eden teknolojimiz var."

2023 ÖZEL SERİ İHALEYE ÇIKARILACAK

2023 adet özel seriyi NFT setiyle ihaleye çıkaracaklarını söyleyen Karakaş, açıklamalarına şöyle devam etti:

''Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı olduğu için 2023 adet özel seriyi bir NFT setiyle ihaleye çıkaracağız. Bunların içinde tabi ki ilgiyle beklenen bazı numaralar var. Belirli şehirlerin tarihleri, numaraları. Onlar da bizlere o araçları satın alma hakkı sağlayacak. İhale usulüyle yapılacak. Bu da dünyada ilk defa yapılan bir şey."

Katılımcılara yaptığı konuşmada ise Karakaş, ön sipariş sürecinden de bahsetmişti. Togg firmasının kullanıcıyı merkeze alan, dijital ve fiziksel deneyimi harmanlayan yapıda hizmet vereceğini söyledi.

"Şubat ayında da siparişleri açıp, ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımız Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak üreteceğimiz ve açık artırma ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.