Gaziantep FK'da son kararı Fatma Şahin verecek! Kulübü kim alacak?

Gaziantep FK'da son kararı Fatma Şahin verecek! Kulübü kim alacak?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde olağanüstü kongre 22 Aralık Perşembe günü yapılacak. Ancak, bunun öncesinde yönetim kurulunda kimin yer alacağı, başkanın kim olacağı merak edilirken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yapılacak olan görüşmeden sonra kulübün geleceği konusunda kesin karar verilecek. Yoğun bir haftanın geçmesi beklenirken önümüzdeki günlerde kritik bir toplantı gerçekleştirilecek.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle olağanüstü kongre kararı alındı. Bu kongrede kimin başkan olacağı, kimlerin yönetimde yer alacağı merakla beklenirken asıl kritik süreç kongreden önce yaşanacak.


DAVUT GÜL İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Gaziantep Futbol Kulübü’nün mevcut başkanı Cevdet Akınal, önceki gün Gaziantep Valisi Davut Gül ile görüşerek kulübün sıkıntılarını anlattı. Vergi Dairesi müdürüyle de toplantı yapılırken kulübün vergi borcu konuşuldu. Akınal, kulübün geleceğiyle ilgili bilgi verirken kongrede neler yapılması gerektiği gündeme geldi.


FATMA ŞAHİN BEKLENİYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nün her zaman yanında olmaya çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Amerika’dan dönmesi bekleniyor. Kongre öncesinde Cevdet Akınal ve yönetimde yer alan isimlerin Şahin ile toplantı yapacağı ve kulübün geleceğiyle ilgili karar alacakları öğrenildi. Şahin’in nasıl bir destek sağlayacağı ve kulübün ekonomik darboğazdan çıkması için nasıl bir kaynak sağlayacağı ise merak edilirken kulübün kongresinin 22 Aralık’ta yapılması planlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.