Kil Maskesi Faydaları

Kil Maskesi Faydaları

 Hava kirliliğinden ve yaşam koşullarından dolayı ciltte birikmiş olan yağın ve kirin ciltten arındırılmasına ve daha temiz bir cilt görünümü oluşumuna kil maskesi kullanarak kavuşabilirsiniz. Nem dengesi özelliği sayesinde siyah noktaları ve ciltte oluşan yağlanmaya yönelik bakım desteği sunmaktadır. Kil maskesi cildin temizlenmesine ve aşırı yağdan arındırılmasına destek olmaktadır. Geliştirilen cilt bakım ürünlerinden kil maskesi, cildin yüzeyinin temizlenmesi ile birlikte canlı ve de pürüzsüz bir cilde kavuşulmasına yardımcı olmaktadır. Cildin temizlenmesi ile birlikte canlı ve de pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olmaktadır.

Kil Maskesi Nasıl Kullanılır?

Kil maskesini temiz bir cildi uyguladıktan 20 dakika sonra cilt durulanır. Tüm cilt dipleri için ayrı maskeler kullanılmaktadır. Bu maskeler haftada iki kez uygulanmalıdır. Cildinizi uygun olan kil maskesi kuru ve temiz bir cilde nazik bir şekilde uygulanması tavsiye edilir. Maske uygulandıktan sonra 10 ile 15 dakika bekletilmelidir, bekleme süresinden sonra ılık su ile durulanır. Haftanın 2 günü kullanılması önerilmektedir. Kil maskesi düzenli bir şekilde kullanılırsa birkaç kullanım sonra cildinizdeki farkı göreceksiniz.

Kil maske seçenekleri:

Pembe kil maskesi 80 ml.

Arındırıcı soyulabilir maske 120 ml.

Cilt tonu dengeleyici soyulabilir maske 120 ml.

Sebum dengeleyici soyulabilir maske 120 ml.

Kömür içeren çamur maskesi 80 ml.

Yeşil kil maskesi 15 ml.

Kömür içeren çamur maskesi 15 ml.

Yeşil kil maskesi 10 ml.

Kömür içeren çamur maskesi 10 ml.

Işıltılı sebum dengeleyici soyulabilir maske 10 ml.

Işıltılı arındırıcı soyulabilir maske 10 ml.

Işıltılı cilt tonu dengeleyici soyulabilir maske 10ml.

Kil Maskesi Nedir Ne İşe Yarar?

Kil maskesi ciltte oluşan yağ bezelerinden salgılanan sebumu emdiği gibi cildi yağdan arındırmaya yardımcı olmaktadır. Birçok farklı türü olan kil maskesinin yeşil, beyaz, pembe, kırmızı, sarı olmak üzere bazı renklere göre de sınıflandırılabilir. Cilt maskesinin faydaları arasında cildi yağdan ve kirden arındırır. Siyah noktaların büyümesini engeller, cildi arındırdığı için parlak ve yumuşak bir görünüme sahip olunur. Gözenekleri temizledikten sonra uygulanacak ürünlerle hızlı ve derin emilmesine de yardımcı olur. Kil maskesi uyguladıktan sonra geçici de olsa cilde tatlı bir esneklik verir daha temiz ve daha ferah hissettirir. Kil maskesini bakım rutininize eklemeden önce https://www.petitemaison.com.tr/yuz-maskesi siteyi ziyaret edebilir. Detayları inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.