Gaziantep FK'da güçlü bir yönetim oluşturulacak! Başkan kim oluyor?

Gaziantep FK'da güçlü bir yönetim oluşturulacak! Başkan kim oluyor?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde kongre için geri sayım başladı. Ancak, kimin başkan olacağı, kimlerin yönetimde yer alacağı belli olmazken her zaman ortak akılla yönetilen Gaziantep’te yine böyle bir yol izlenmesi bekleniyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nün güçlü bir yönetime sahip olması adına kongre yapılacak ve büyük ihtimalle takımın başkanlığına tanınan ve bilinen bir ismin getirilmesi bekleniyor.

MALİ KRİZ KONGREYE GÖTÜRDÜ
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yaşanan ekonomik kriz yönetimin olağanüstü kongre kararı almasını sağladı. Gaziantep’in önde gelen isimlerinin kulübün mali sorununa el atması beklenirken bundan dolayı ise olağanüstü kongre kararı alındı. Kongrede güçlü bir yönetim oluşturulması için çalışmalar yürütülüyor.

YÖNETİM DEĞİŞECEK
Sezon başında 30’a yakın işadamıyla kurulan Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminden bu işadamlarından 15-16’sı noter aracılığıyla sezon başında istifa etmesinden sonra kulüp darboğaza girdi. Buradan çıkmak için yeni bir yönetim oluşturma çabaları devam ederken Gaziantep’ten hangi işadamlarının Gaziantep FK yönetiminde yer alacakları merakla bekleniyor.

AKINAL BIRAKIYOR, KİM GELECEK?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde Mehmet Büyükekşi’den sonra kulüp başkanlığına getirilen Cevdet Akınal’ın devam edip etmeyeceği belli olmazken yeni bir başkanın göreve gelmesine kesin gözle bakılıyor. Ekonomik yönden güçlü bir başkanın görevi devralması konuşulurken Akınal’ın durumu ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

SPONSOR ARANIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nde sadece yönetim ve başkan değil birde kulübe sponsor aranıyor. Kulübün isim sponsorluğuna Gaziantepli bir firmanın üstlenmesi beklenirken bu isminde Merinos olduğu ileri sürüldü. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’na sponsor olması konusunda teklif götürüldüğü öğrenilirken Erdemoğlu’nun ise bu teklife sıcak baktığı kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.